2014-07-07 04:12:25
Φωτογραφία για Jolie –Pitt: Για ποιό λόγο θα ταξιδέψουν στη Μάλτα σε ένα μήνα;
Μπορεί να βρισκόμαστε σε καλοκαιρινή περίοδο και οι περισσότεροι να ταξιδεύουμε για να απολαύσουμε τις διακοπές μας, όμως το να είσαι σταρ του Hollywood απαιτεί αμέτρητες θυσίες Έτσι και το αγαπημένο ζεύγος Pitt-Jolie, θα αφήσει πίσω για λίγο την ξεκούρασή του αλλά και τις όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές με τα παιδιά του, καθώς θα πετάξει με προορισμό τη Μάλτα στα τέλη του Αυγούστου, προκειμένου να ξεκινήσουν τα γυρίσματα για τη νέα ταινία που θα πρωταγωνιστήσουν μαζί.

  Δέκα χρόνια έχουν περάσει από την πρώτη τους κοινή επαγγελματική εμφάνιση στην ταινία Mr. & Mrs. Smith και το ξεκίνημα της σχέσης τους και το ζευγάρι μάλλον αποφάσισε να γιορτάσει την επέτειο αυτή με μια... δεύτερη συνεργασία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η υπόθεση του έργου θα είναι μια άκρως ερωτική ιστορία γραμμένη από την ίδια την Angelina,η οποία είχε δηλώσει το Μάιο για την από κοινού συνεργασία με τον σύζυγό της: «Δεν είναι μια μεγάλη ταινία, δεν είναι ταινία δράσης.


Είναι το είδος της ταινίας που αγαπάμε και οι δύο, αλλά δεν συμπεριλαμβανόμαστε συχνά σε τέτοια καστ. Είναι πολύ πειραματική και ανεξάρτητη ταινία, στην οποία θα μπορούμε να υποδυόμαστε μαζί και να είμαστε πραγματικά ωμοί και ανοιχτοί στο να δοκιμάζουμε νέα πράγματα».

  O Brad βρέθηκε στη Μάλτα και το περασμένο έτος για τα γυρίσματα της ταινίας του World War Z, ενώ τον προηγούμενο μήνα επισκέφθηκε την περιοχή μαζί με την Angelina για να δουν τα τοπία της περιοχής και να αποφασίσουν που ακριβώς θα πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα της ταινίας τους.
Πηγή: queen.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ