2012-04-24 22:43:46
Φωτογραφία για ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ : ΔΕ ΘΑ ΨΗΦΙΖΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ Ο ΠΑΟ ΓΙΑ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥΣ...
Ο Βασίλης Οικονομίδης μίλησε στο gazzetta.gr για το θέμα των Τελικών της Α1 κι αντέκρουσε στους ισχυρισμούς του Ολυμπιακού, παραπέμποντάς τον στον... ΠΑΟ!

Η ψηφοφορία στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ για το θέμα της διεξαγωγής ή μη έστω ενός Τελικού των playoffs της Α1 πριν απ' το Final Four της Ευρωλίγκας δημιούργησε νέες εντάσεις μεταξύ των δύο «αιωνίων» και της διοργανώτριας αρχής.

Ο Ολυμπιακός τονίζει πως ο ΠΑΟ ψήφισε υπέρ της πρότασης και πως ο ΕΣΑΚΕ μαζί με ΠΑΟΚ και ΚΑΟΔ, που βρίσκονται στην Επιτροπή, δεν το δέχτηκαν, με τον πρόεδρο της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης Αγγελόπουλος, να χαρακτηρίζει τον Βασίλη Οικονομίδη ανίκανο, ζητώντας του να παραιτηθεί, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει.

Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, αντέκρουσε τους ισχυρισμούς του Ολυμπιακού και... πέρασε στην αντεπίθεση.

«Με πήρε τηλέφωνο ο κ.Σταυρόπουλος και μου είπε πως μίλησε με τον Παναθηναϊκό και του είπε πως είναι θετικός στη διεξαγωγή Τελικού πριν απ' το Final Four της Ευρωλίγκας
. Εγώ, απ' την πλευρά μου, του εξήγησα πως δεν με ενδιαφέρει τι λέει ο Παναθηναϊκός, αφού υπάρχει η απόφαση της Πολιτείας (σ.σ. για μη διεξαγωγή αθλητικής δραστηριότητας το διάστημα 3-7/5, λόγω των εκλογών). Κι έπειτα ο Παναθηναϊκός ψήφισε αυτό που ψήφισε. Εγώ δεν είχα νέα επικοινωνία με τον κ.Σταυρόπουλο ή με τον Ολυμπιακό. Αυτά που λέει ξεπερνούν κάθε φαντασία. Δεν ξέρω γιατί τα λέει. Λυπάμαι. Δεν ξέρω πού αποσκοπούν» είπε χαρακτηριστικά.

«Εγώ δεν χρειάζεται να δικαιολογηθώ σε κανέναν. Είναι ντροπή. Να πάρει ο Ολυμπιακός να ρωτήσει τον Παναθηναϊκό τι ψήφισε» πρόσθεσε και κατέληξε:

«Δεν υπήρχε περίπτωση ο Παναθηναϊκός να ψηφίσει υπέρ της πρότασης, για τους δικούς του λόγους».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τα βιογραφικά των 12 του ΠΑΣΟΚ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τα βιογραφικά των 12 του ΠΑΣΟΚ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ