2012-04-24 22:56:35
Φωτογραφία για ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ: ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΟΜΙΑ Ή ΙΣΟΝΟΜΙΑ...
Ο προπονητής του Πανιωνίου, Γιώργος Μπαρτζώκας, τοποθετήθηκε και αυτός με την σειρά του, για το θέμα που έχει προκύψει με τον ορισμό των τελικών (μικρών και μεγάλων) και λέγοντας «Δεν ξέρω αν το πρόβλημα είναι η ανομία ή ισονομία…».

«Μετά την εκπλήρωση του στόχου που ήταν η είσοδος στην τετράδα και η έξοδος στο Eurocup καλούμαστε να παίξουμε απέναντι σε μια ομάδα που έχει υψηλούς στόχους. Πρέπει να είμαστε σκληροί με τον εαυτό μας και να έχουμε μεγάλο χρόνο ανταπόκρισης στο παιχνίδι. Σε βάθος χρόνου μετράει η έλλειψη λύσεων. Κοιτάξαμε τον Ολυμπιακό στα ίσα στα ριμπάουντ. Είναι δύσκολο γήπεδο για τους σουτέρ μας, επειδή η κερκίδα είναι μακριά και έχουν συνηθίσει στο γήπεδο μας που είναι. Κάναμε καλή προσπάθεια, επειδή καταφέραμε να ζορίσουμε τον Ολυμπιακό. Δεν θέλουμε να είναι διαδικαστική η σειρά αυτή. Είναι καλό να παίζεις απέναντι στους καλύτερους όσο το δυνατόν περισσότερο».


Από τον Έλληνα τεχνικό ζητήθηκε μια τοποθέτηση για το κενό που θα υπάρξει αν και οι δύο σειρές τελειώσουν με 3-0.

«Το να μπεις στον ανταγωνισμό Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού σε βάζει κόντρα σε πολλούς. Κληθήκαμε να παίξουμε τρία ματς με το Ρέθυμνο σε μικρό διάστημα, ξέρω πόσο πολύ θέλουμε να τελειώσει νωρίς το πρωτάθλημα για την Εθνική. Αφού υπάρχει πίεση να τελειώσει νωρίς το πρωτάθλημα λόγω Εθνικής γιατί δεν έχουμε τελικούς πιο νωρίς; Και εμείς θα έχουμε μεγάλο κενό για τους μικρούς τελικούς με τον Κολοσσό Ρόδου. Το πρόβλημα στην Ελλάδα είναι η ανομία ή η ισονομία. Δεν ξέρω ακριβώς».

Όσο για το εάν ο ΕΣΑΚΕ δείχνει σεβασμό ή όχι στις ομάδες όταν αποφασίζει για αναβολή των αγώνων λόγω πλέι οφ Ευρωλίγκας, ο Έλληνας κόουτς είπε πως...

«Για να κερδίσει ο Πανιώνιος τον Παναθηναϊκό ή τον Ολυμπιακό πρέπει να τον βρει σε αδύναμη στιγμή. Γιατί να μην γίνει αυτό στην Ελλάδα; Μας ενδιαφέρει το καλό του ελληνικού μπάσκετ. Ο στόχος του Πανιωνίου είναι να κερδίσει αυτές τις ομάδες».

Ο κόουτς της ομάδας της Νέας Σμύρνης ρωτήθηκε και για το εάν τον… φοβίζει η Ευρώπη.

«Στόχος μας ήταν η τετράδα και η Ευρώπη, ανεξάρτητα των χρημάτων που απαιτούνται. Και ο Πανιώνιος μπορεί να τα καταφέρει, όπως με το Μαρούσι».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ