2014-07-10 01:39:07
Φωτογραφία για 4η έκθεση τεχνολογίας Web World Expo 2014
Με έμφαση στον λειτουργικό σχεδιασμό, την προώθηση αλλά και τις απαιτούμενες υποδομές θα πραγματοποιηθεί φέτος τον Οκτώβριο η 4η έκθεση τεχνολογίας Web World Expo 2014.

Η έκθεση είναι η μοναδική εκδήλωση στην Ελλάδα για το internet που έχει σκοπό την απ’ ευθείας γνωριμία του ιδιώτη ή του επιχειρηματία με τις επιχειρήσεις που είναι κορυφαίες στον κλάδο της κατασκευής και προώθησης ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων και της διαφήμισης στο διαδίκτυο.

Η έκθεση είναι μια διοργάνωση που δίνει την δυνατότητα στο ευρύ κοινό να γνωριστεί και συζητήσει με τις επιχειρήσεις και να βρει την λύση που αναζητά για την παρουσία του στο διαδίκτυο.

Η Web World Expo θα διεξαχθεί στο κέντρο της Αθήνας στο Ζάππειο Μέγαρο για τέταρτη φορά στις 11 και 12 Οκτωβρίου 2014.

Το συνέδριο της Web World Expo

Το συνέδριο της έκθεσης χωρισμένο σε δυο σκέλη έχει στόχο να ενημερώσει το εύρη κοινό για θέματα παρουσίας και προβολής στο internet αλλά και να εμβαθύνει σε τεχνικά θέματα και νέες τάσεις του διαδικτύου για τους ειδήμονες.


Ο Οργανωτής:

Η Vertical Communications ιδρύθηκε από στελέχη με πολυετή εμπειρία στη διοργάνωση μεγάλων εκδηλώσεων, στη διαφήμιση και στο Marketing. Μέσα στα χρόνια λειτουργίας της έχει αναλάβει μερικά ή αποκλειστικά τη διοργάνωση σημαντικών εκθέσεων όπως: Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου, Έκθεση Ιδέες και Λύσεις για το Σπίτι, Marketing Expo, Executive Cars, Infrapedia, WebWorld, FiberOptics Expo, Σύγχρονος Δήμος, dte (digital technology expo), MusicWorld Expo, Χριστουγεννιάτικη Αγορά, Φεστιβάλ Τουρισμού και Παράδοσης, κ.ά.

Ακόμα, έχει εξ ολοκλήρου σχεδιάσει και διοργανώσει πολλές θεματικές εκθέσεις στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του ΜΕΤΡΟ στο Σύνταγμα όπως: Health and Beauty, e-shops Expo, Sundays Expo, All About Woman, Τρόφιμα και Ποτά, Εξοικονομώ κατ' οίκον, Γάμος και Βάπτιση, Εκπαίδευση, Καλοκαιρινοί Τουριστικοί Προορισμοί, Χειμερινοί Τουριστικοί Προορισμοί, αποκλειστική έκθεση για τη Νομαρχία Δωδεκανήσων, αποκλειστική έκθεση για τη Νομαρχία Κυκλάδων, Στεγαστικά και Καταναλωτικά Δάνεια Τραπεζών σε συνεργασία με την Ένωση Ελληνικών Τραπεζών, κ.ά. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ