2014-07-12 00:20:14
Φωτογραφία για Μ. Μπόλαρης: Με κατάλυση του Συντάγματος και περιφρόνηση των αρχών του Κοινοβουλευτικού πολιτεύματος επιχειρείται η εκποίηση του ενεργειακού πλούτου της χώρας
Όταν η ιστορία επαναλαμβάνεται ως τραγωδία.  Το 2008 ξεχωριστές προτάσεις των κομμάτων για δημοψήφισμα επί της Συνθήκης της Λισαβόνας συναθροίστηκαν. Ο σεβασμός στις αρχές λειτουργίας της Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας επέβαλλε το δημόσιο διάλογο για ένα κρίσιμο ζήτημα που αφορούσε το μέλλον της χώρας. Σήμερα ενάντια στις Συνταγματικές επιταγές και με πλήρη περιφρόνηση στους Κοινοβουλευτικούς θεσμούς έγινε το αντίθετο! Το θερινό Τμήμα της Βουλής με 51 κυβερνητικούς βουλευτές (8 αντικαταστάθηκαν προχτές για να διασφαλισθεί η ομοφωνία στη συγκυβέρνηση!) "αποφάσισε" να μην εφαρμοστεί το Σύνταγμα! Το διαφωτιστικό πρόταγμα περί διάκρισης των εξουσιών υποτάσσεται στον πολιτικό μεσσιανισμό* της συγκυβέρνησης.

Απαξίωση του Κοινοβουλίου με παρωδία ψηφοφορίας υπό τον Γ΄Αντιπρόεδρο της Βουλής, επί παρωδίας ερωτημάτων!

Όλα αυτά για να μην αποφανθεί η ολομέλεια της Βουλής επί της επιχειρούμενης εκποίησης του ενεργειακού πλούτου της χώρας προς χάριν των διαπλεκόμενων συμφερόντων. Η Βουλή λοιπόν βρίσκεται εν λειτουργία! Λειτουργία εκτροπής από τις Συνταγματικές επιταγές και τον Κανονισμό της Βουλής! Ιούλιος γαρ για όσους της ιστορίας έσχον μάθησιν.

* Ο Μεσσιανισμός αναφέρεται στη δουλική αναμονή λύτρωσης από εξωτερικούς παράγοντες. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ