2014-07-12 00:26:35
Φωτογραφία για ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ : ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΕΤΟΙΜΟΙ
Σε δύσκολη θέση βρίσεκται η Εθνική ομάδα Νέων μετά την αναπάντεχη ήττα από τη Μεγάλη Βρετανία με 69-66.

Ο Ανδρέας Χριστοδούλου που ήταν από τους διασωθέντες σε απόδοση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στις δηλώσεις του εστίασε στο γεγονός ότι η Εθνική ομάδα δεν βρίσκεται στον επιθυμητό βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας:

«Αυτό το παιχνίδι έπρεπε να το κερδίσουμε. Τελικά το παιχνίδι κρίθηκε στο τελευταίο σουτ, οι Άγγλοι το έβαλαν. Τώρα συνεχίζουμε… Το Ευρωπαϊκό έχει ακόμη συνέχεια. Πιστεύω πως θα περάσουμε και θα διασταυρωθούμε με τον δεύτερο όμιλο, θα παίξουμε με πολύ πιο δυνατές ομάδες, οπότε θα πρέπει να προετοιμαστούμε ακόμη περισσότερο, γιατί όπως φαίνεται και από τα αποτελέσματα δεν είμαστε ακόμη έτοιμοι. Το ότι όλα τα παιχνίδια κρίνονται στο τέλος δείχνει πως δεν είμαστε έτοιμοι. Σήμερα κυκλοφορήσαμε λίγο περισσότερο την μπάλα, αλλά δεν πήραμε τα ριμπάουντ όπως στα δύο προηγούμενα παιχνίδια» τόνισε αρχικά ο σούτινγκ γκαρντ του Ολυμπιακού, για να προσθέσει:

«Στο τέλος δεν καταφέραμε να έχουμε εμείς την τελευταία επίθεση και χάσαμε. Δεν πιστεύω πως είναι θέμα ψυχολογίας τα σουτ, αλλά θέμα κυκλοφορίας της μπάλας. Παίρνουμε περισσότερο τρίποντα από στατική θέση και δεν κυκλοφορούμε την μπάλα ώστε με έξτρα πάσα να βάλουμε ελεύθερα σουτ. Αυτός πιστεύω πως είναι ο λόγος των άσχημων ποσοστών».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ