2014-07-14 16:28:50
Φωτογραφία για Οκτώ νεκροί από επιθέσεις με ρουκέτες στην περιοχή του Σινά
Ένας αξιωματικός ασφαλείας και επτά ακόμα άνθρωποι σκοτώθηκαν σε δύο διαδοχικές εκρήξεις που έλαβαν χώρα στην... περιοχή του Σινά της Αιγύπτου, κοντά στα σύνορα με το Ισραήλ, όπως δήλωσαν αξιωματούχοι του υπουργείου Εσωτερικών και των υπηρεσιών ασφαλείας της χώρας.

Σύμφωνα με το υπουργείο, επτά άνθρωποι σκοτώθηκαν και περίπου 25 ακόμα τραυματίστηκαν από τη μία έκρηξη. Πηγές των υπηρεσιών ασφαλείας δήλωσαν στο πρακτορείο Reuters ότι ένας πύραυλος που είχε στόχο τις κεντρικές εγκαταστάσεις των υπηρεσιών ασφαλείας στο βόρειο τμήμα του Σινά, έπεσε τελικά μπροστά από ένα κατάμεστο σουπερ μάρκετ στην πόλη Αλ-Αρίς.

Λίγα λεπτά αργότερα, δύο ακόμα ρουκέτες χτύπησαν μια μονάδα ασφαλείας στην ίδια πόλη, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας αστυνομικός και να τραυματιστούν ακόμα επτά άνθρωποι, αναφέρουν ιατρικές πηγές.

Ο νέος πρόεδρος της Αιγύπτου, πρώην επικεφαλής του στρατού της χώρας, Φατάχ αλ-Σίσι έχει δεσμευτεί για την καταπολέμηση της «τρομοκρατίας» και την αποκατάσταση της σταθερότητας στη χώρα.

Πληροφορίες: ΑΜΠΕ
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ