2014-07-15 17:16:42
Φωτογραφία για Νέο ηλεκτρονικό κατάστημα έρχεται να αντικαταστήσει τον Cydia
Οι πιο παλιοί με jailbreak στο iphone τους θα θυμούνται τους  Icy , Rοκ ή Installer που υπήρχαν πριν ακόμη κυκλοφορήσει ο cydia που ήρθε με μια πιο ολοκληρωμένη και πιο γρήγορη πρόταση στους χρήστες για να αλλάζουν τα αρχεία του συστήματος αλλά και να κατεβάζουν εφαρμογές που δεν τις επιτρέπει η Apple.

Και ενώ τόσα χρόνια φαίνεται πως τα έχει καταφέρει πολύ καλά ο Cydia χάρη στον δημιουργό του τον Saurik Jay Freeman που όμως είναι μόνος του σε αυτή τη προσπάθεια και όπως δηλώνει έχει κουραστεί.

Έτσι μια νέα πρόταση έρχεται με την ονομασία iMods που προς το παρόν δεν γνωρίζουμε πόσοι και ποιοι είναι από πίσω αλλά από τις πρώτες εικόνες φαίνεται μια πολύ όμορφη δουλειά αν και αυτή τη στιγμή είναι σε κλειστό δοκιμαστικό στάδιο και θα μπορείτε να κατεβάζετε εφαρμογές tweaks θέματα και πολλά άλλα.

Δεν έχει αποσαφηνιστεί εάν ο cydia θα συνεχίσει να λειτουργεί η θα αντικατασταθεί από τον νέο ηλεκτρονικό κατάστημα της κοινότητας jailbreak.

Ο τρόπος λειτουργίας θα είναι παρόμοιος με αυτόν του AppStore και βάζοντας ένα κωδικό ο χρήστης θα μπορεί να βλέπει όλες τις αγορές του αλλά και να προβεί σε νέες.

Ο iMods θα κυκλοφορήσει κατά πάσα πιθανότητα με jailbreak κατά το φθινόπωρο
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ