2012-04-25 10:59:54
Φωτογραφία για Αλεξάνδρα Βεντούρη-Νασοπούλου στη Φθιώτιδα
Αυτές οι εκλογές είναι μεγάλη ευκαιρία (και δυνατότητα) να ανανεωθεί κατα τα 2/3 το ελληνικό κοινοβούλιο με νεα, φρέσκα, άφθαρτα και ορεξάτα "νέα πρόσωπα" (και προσωπικότητες) - απο κάθε πολιτικό χώρο. To i-R μαζί με ορισμένους παλιούς και δοκιμασμένους πολιτικούς (που είναι απολύτως απαραίτητοι και χρήσιμοι για τη συνέχεια) θα αναδείξει και ορισμένες τέτοιες υποψηφιότητες(είμαστε ανοιχτοί και σε δικές σας προτάσεις). Ξεκινάμε απο την Φθιώτιδα και την υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ Αλεξάνδρα Βεντούρη-Νασοπούλου, γιατρό στο επάγγελμα.

Ερώτηση: Για πρώτη φορά υποψήφια βουλευτής ίσως στην πιο κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση από τον β’ παγκόσμιο πόλεμο και μετά. Γιατί; Και μάλιστα με το ΠΑΣΟΚ;

Απάντηση: Γιατί τώρα είναι η ώρα της ευθύνης και της δράσης. Γιατί τώρα εμείς οι νέοι πρέπει να πάρουμε την τύχη της χώρας και της ζωής μας στα χέρια μας. Γιατί τώρα δεν μπορούμε να σιωπήσουμε
. Γιατί ο αναχωρητισμός δεν θα μας βοηθήσει σε τίποτε. Γιατί νιώθω ευθύνη και εγώ για το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας. Για να δημιουργήσουμε ένα καλλίτερο αύριο. Με χαμόγελο, υπευθυνότητα, σοβαρότητα, γνώση και σχέδιο. Με το ΠΑΣΟΚ γιατί είναι η μόνη ρεαλιστική πρόταση με κοινωνικό πρόσωπο που μπορεί να βγάλει το κάρο από τη λάσπη. Στα δύσκολα δεν έκανε πίσω. Σήκωσε το σταυρό του μαρτυρίου για χάρη της πατρίδας και του λαού μας. Και τώρα είναι δύναμη ευθύνης και σιγουριάς. Γιατί το μέλλον μας είναι μέσα στην Ευρώπη των λαών.

Ερώτηση: Ποιο είναι το δικό σου όραμα; Τι μπορούν να περιμένουν οι συμπολίτες σου στη Φθιώτιδα;

Απάντηση: Οι συμπολίτες μου με γνωρίζουν και ως γιατρό και ως πρόσωπο με έντονη κοινωνική συνεισφορά όλα αυτά τα χρόνια. Αυτό που λέω είναι ότι θα τα καταφέρουμε. Χρειαζόμαστε νέα ορμή, νέα «μυαλά» για μια νέα μεταπολίτευση. Και πλέον δεν αρκούν τα λόγια, μικρά ή μεγάλα, αλλά τα έργα. Η προσωπική ηθική του καθενός. Κοιτάζω στα μάτια τους συμπολίτες μου και τους λέω ότι η σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης που έχουμε θα δυναμώσει ακόμη περισσότερο. Οι συμπολίτες μου στη Φθιώτιδα γνωρίζουν ότι είμαι γι αυτούς και τα συμφέροντα τους. Κι αυτό θα κάνω και μέσα στη βουλή εάν με την ψήφο τους μου δώσουν αυτή τη δυνατότητα στις εκλογές της 6ης Μαΐου.
I-Reporter
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ