2012-04-25 11:00:05
Φωτογραφία για Βαλβέρδε  Ο Ατρόμητος θα είναι πιο έτοιμος και πιο δυνατός
Ο Ατρόμητος και εμείς θα βρεθούμε αντιμέτωποι, έχουμε κάνει πολύ καλή σεζόν και οι δύο. Ίσως να κάνουμε ένα ακόμα εξαιρετικό παιχνίδι και οι δύο, έναν πολύ ωραίο τελικό Κυπέλλου. Από την πλευρά μας, αυτό που ελπίζουμε είναι να προσφέρουμε ένα καλό θέαμα στους φιλάθλους που θα απολαύσουν

όλοι. Να είμαστε όλοι στο γήπεδο για να στηρίξουμε τις ομάδες μας με πάθος αλλά κυρίως να ευχαριστηθούν όλοι οι φίλαθλοι το παιχνίδι. 

Για την φετινή διοργάνωση: 

Αυτό που συμβαίνει, η διοργάνωση και μόνο αυτής της συνέντευξης Τύπου είναι ένα πολύ μεγάλο βήμα για να πάνε πιο φυσιολογικά τα πράγματα στο μέλλον. Όλοι όσοι έχουν να κάνουν με αυτόν τον τελικό πρέπει να εστιάσουν στο αγωνιστικό κομμάτι και το ποδόσφαιρο που θα παίξουν οι δύο ομάδες. Να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε με ηρεμία. Το πάθος που υπάρχει στην Ελλάδα είναι ωραίο και πρέπει να αντιμετωπίζουμε τα ματς με ένα θετικό τρόπο. 


Για το αν οι δύο ομάδες είναι οι καλύτερες του Κυπέλλου: 

Όταν μία ομάδα φτάνει σε έναν τελικό είναι γιατί κάτι έχει κάνει. Για παράδειγμα θυμάμαι ότι δυσκολευτήκαμε πολύ στο πρώτο ματς με τον Πιερικό. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι οι δύο ομάδες έφτασαν στον τελικό γιατί κάποιες άλλες δεν τα κατάφεραν. Άρα είναι οι καλύτερες. Σε σχέση με την προηγούμενη Κυριακή θα είναι διαφορετικό ματς. Ο Ατρόμητος θα είναι πιο έτοιμος και πιο δυνατός και το ίδιο θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και εμείς. 

-Για το τελευταίο του παιχνίδι και πώς νιώθει 

Δεν το σκέφτομαι έτσι. Έχω το μυαλό μου στο παιχνίδι. Για την ώρα σκέφτομαι πόσο δύσκολο είναι να παίξεις κόντρα στον Ατρόμητο. Δεν θα αρνηθώ ότι είναι ένα έξτρα κίνητρο για μένα… Ότι έχω να προετοιμάσω τόσο δύσκολα και σημαντικά παιχνίδια το μυαλό μου είναι εκεί και είναι δύσκολο να επηρεαστώ από οτιδήποτε άλλο. Δεν κρύβω ότι θα ήθελα να κερδίσω έναν ακόμα τίτλο. 
stoiximata
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ