2012-04-25 12:09:31
Φωτογραφία για Όλα καλά με Καμπάνη, δίνει λεφτά ο Σαββίδης στον ΠΑΟΚ
Τι ακριβώς συμβαίνει στις επαφές Βρύζα με Καμπάνη-Σαββίδη και ποιο είναι το επόμενο βήμα στο οποίο μπαίνει και ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ

Από το πρωί κυκλοφόρησε η πληροφορία ότι ο Γιάννης Καμπάνης κάλυψε τους δύο όρους που ζητά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προκειμένου να προχωρήσει σε διαπραγμάτευση μαζί του για την επένδυση στην ομάδα και παράλληλα έγινε ραντεβού του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τον Ιβάν Σαββίδη.

Η ΠΑΕ επιβεβαιώνει και τα δύο γεγονότα. Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Γιάννη Καμπάνη κατέθεσε έγγραφη εκδήλωση ενδιαφέροντος και ακόμη τραπεζική επιστολή ελληνικής τράπεζας (σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24 υποκαταστήματος του εξωτερικού) με την οποία δηλώνεται επίσημα ότι υπάρχουν άμεσα διαθέσιμα 5 εκ. ευρώ.

Μόλις αυτό συνέβη, ο Ζήσης Βρύζας ήρθε σε επικοινωνία και με την πλευρά Ιβάν Σαββίδη με τον οποίο είναι σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας το τελευταίο χρονικό διάστημα και τον ενημέρωσε για τις κινήσεις Καμπάνη.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sport24.gr, ο ομογενής επιχειρηματίας ζήτησε άμεσα συνάντηση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και με το ιδιωτικό του αεροπλάνο έφθασε στη Θεσσαλονίκη το απόγευμα της Τετάρτης από το Ηράκλειο στο οποίο βρίσκεται.

 Έκανε συνάντηση δύο ωρών με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην οποία του είπε ξεκάθαρα "θέλω να πάρω το 67% της ΠΑΕ ΠΑΟΚ" ζητώντας άμεσα τη διενέργεια οικονομικού και νομικού ελέγχου. Μάλιστα, είπε στον Ζήση Βρύζα ότι μπορεί άμεσα να διαθέσει τα χρήματα που χρειάζονται προκειμένου να μην έχει προβλήματα η ομάδα με την αδειοδότηση.

Όλα αυτά την ώρα που ήδη έχει προκηρυχθεί Γενική Συνέκευση με θέμα τη νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, με σχετική δημοσίευση πρόσκλησης στον Τύπο, η οποία θα διεξαχθεί στις 14 Μαΐου.

Μπαίνει και ο Κατσαρής στη διαπραγμάτευση

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο Ιβάν Σαββίδης αναμένεται σήμερα να καλύψει και τους όρους για εγγυητική και έγγραφη εκδήλωση ενδιαφέροντος κι αυτό θα σημάνει, όπως και στην περίπτωση Καμπάνη, την έναρξη διαπραγματεύσεων παρουσία πλέον και του προέδρου του ΑΣ ΠΑΟΚ Θανάση Κατσαρή, ο οποίος είναι ενήμερος και σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τον Ζήση Βρύζα. Με όλα αυτά η μεθαυριανή συνέντευξη Τύπου του Βρύζα αποκτά πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ