2012-04-25 12:07:43
Φωτογραφία για Σλάβεν Μπίλιτς και Μίτσελ στη λίστα του Ολυμπιακού
Τα ονόματα των Μίτσελ και Σλάβεν Μπίλιτς ήρθαν στο φως της δημοσιότητας ως αντικαταστάτες του Ερνέστο Βαλβέρδε. Διαβάστε ποια είναι τα δεδομένα.

Από τη στιγμή που Ερνέστο Βαλβέρδε και Βαγγέλης Μαρινάκης δημοσιοποίησαν το συναινετικό "διαζύγιο" με τον Ολυμπιακό, είναι λογικό να γράφονται και να ακούγονται πολλά ονόματα ως αντικαταστάτες του ισπανού τεχνικού.

Δυο από αυτά είναι στη... βιτρίνα την Τετάρτη το πρωί και μάλιστα φαίνεται πως θα μας απασχολήσουν για αρκετό καιρό.

Το πρώτο όνομα είναι αυτό του Ισπανού προπονητή Μίτσελ Γκονσάλες. Ο 49χρονος τεχνικός έχει βρεθεί στους πάγκους των Ράγιο Βαγεκάνο (2005-2006), Ρεάλ Μαδρίτης Β' (2006-2007), Χετάφε (2009-2011) και Σεβίλη (2011 - ....).

Το συμβόλαιο του τελειώνει το καλοκαίρι κι αν δεν καταφέρει να βγει στην Ευρώπη με την Σεβίλη, είναι πιθανό να αποχωρήσει. Σύμφωνα με τον Γαύρο είναι από τα πρώτα ονόματα στη λίστα των ερυθρόλευκων.

Από εκεί και πέρα το δεύτερο όνομα είναι αυτό του Σλάβεν Μπίλιτς. Άλλη σχολή, άλλη φιλοσοφία. Ο Πρωταθλητής λοιπόν αναφέρει πως ο Ντάρκο Κοβάσεβτς είχε μία πρώτη επαφή με τον νεαρό τεχνικό, ο οποίος είναι ζεστός σε αυτό το ενδεχόμενο.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ