2014-07-22 08:41:18
Φωτογραφία για Malaysia Airlines: Για να αποφύγει την Ουκρανία πέταξε πάνω από τη Συρία!
Η πτήση MH4 από το Λονδίνο προς την Κουάλα Λουμπούρ, ήταν η μόνη πτήση που πέταξε πάνω από τη Συρία χθες, σύμφωνα με την ιστοσελίδα που δείχνει την κυκλοφορία των αεροπλάνων Προκειμένου να αποφύγει τον εναέριο χώρο της Ουκρανίας, αεροσκάφος της Malaysia Airlines που εκτελούσε πτήση από το Λονδίνο στη Κουάλα Λουμπούρ, πέταξε πάνω από τη Συρία.

Σύμφωνα με την εταιρία, η πτήση MH4 ανάμεσα στο Λονδίνο και την Κουάλα Λουμπούρ, ακολούθησε πορεία εγκεκριμένη από τον Διεθνή Οργανισμό Πολιτικής Αεροπορίας (ICAO),

"Δεν ισχύουν περιορισμοί για τον συριακό εναέριο χώρο. Καθ΄όλη τη διάρκεια της πορείας η πτήση MΗ4 βρισκόταν σε εναέριο χώρο εγκεκριμένο από τον ICAO, αναφέρεται στην ανακοίνωση της Malaysia Airlines.

Τα Airbus A380 που πραγματοποιούν την πτήση Λονδίνο-Κουάλα Λουμπούρ συνήθως πετούν επάνω από την Τουρκία, σύμφωνα με το Flightradar24, την ιστοσελίδα που δείχνει την κυκλοφορία των αεροπλάνων ανά τον κόσμο σε πραγματικό χρόνο. Ωστόσο χθες, η πτήση MH4 πέρασε, σύμφωνα με τα στοιχεία της ιστοσελίδας, επάνω από την Συρία.

"Καθ ΄όσον γνωρίζουμε, η MH4 ήταν η μόνη πτήση που πέταξε επάνω από τη Συρία", αναγράφηκε στον λογαριασμό της ιστοσελίδας στο Twitter.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ