2014-08-02 13:27:45
Φωτογραφία για ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΕΡΥΘΡΟ ΑΣΤΕΡΑ Ο ΤΖΕΝΚΙΝΣ!
Ο Τσαρλς Τζένκινς ήταν εκ των κορυφαίων του Ερυθρού Αστέρα την περσινή σεζόν στην Euroleague. Η επόμενη χρονιά θα τον βρει ξανά στο Βελιγράδι όπως επιβεβαίωσε ο αθλητικός διευθυντής της ''Zvezda'', Νταβόρ Ρίστοβιτς.

Ο 25χρονος Αμερικανός γκαρντ υπέγραψε στα μέσα της χρονιάς πολυετή επέκταση με τον Ερυθρό Αστέρα ωστόσο η συμφωνία με τους Σέρβους προέβλεπε NBA opt out. Η προθεσμία εξέπνευσε στις 31/07, πρόταση από ομάδα του ΝΒΑ δεν ήλθε κι έτσι ο Τζένκινς θα συνεχίσει την καριέρα του στο Βελιγράδι.

''Δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Τον περιμένουμε στην προετιοιμασία'' σχολίασε χαρακτηριστικά ο αθλητικός διευθυντής του Ερυθρού Αστέρα, Νταβόρ Ρίστοβιτς, για τον Τζένκινς, ο οποίος ολοκλήρωσε την περσινή σεζόν με 9.4 πόντους, 1.7 ασίστ, 1.9 κλεψίματα και 1.3 ριμπάουντ μ.ό. σε 10 συμμετοχές στην Euroleague.

Παράλληλα o Ρίστοβιτς αναφέρθηκε στη συμφωνία με τον Νεμάνια Ντάνγκουμπιτς, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως ''είναι ένας νεαρός και ταλαντούχος παίκτης, για τον οποίο ενδιαφέρθηκαν πολλές ομάδες. Είμαστε πολύ χαρούμενοι αφού υπογράψαμε μαζί του πολυετές συμβόλαιο''.

Ο Ερυθρός Αστέρας συμμετέχει στον Δ' όμιλο της Eurolegue 2014-15 μαζί με τους Ολυμπιακό, Βαλένθια, Λαμποράλ Κούτσα, Γαλατάσαραϊ και Νεπτούνας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ