2014-08-04 15:40:12
Φωτογραφία για ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ... «ΑΕΡΟΠΛΑΝΑΚΙ» ΤΟΥ ΜΙΤΣΕΛ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ (PHOTOS)
Με τη διαδικασία των πέναλτι να είναι στο 4-4 και να απομένει ένα ακόμα εύστοχο χτύπημα από την ομάδα σου για να πάρεις τη νίκη σε φιλικό μεν, αλλά επί ενός μεγάλου αντιπάλου όπως η Μάντσεστερ Σίτι, πρωταθλήτριας Αγγλίας δε, δεν είναι μικρή υπόθεση. Στον πάγκο του Ολυμπιακού περίμεναν με αγωνία να δουν τον Σάκη Παπάζογλου να ευστοχεί στο πέναλτι και να δίνει τη νίκη στον Ολυμπιακό, καθώς και τη δεύτερη θέση στον β' όμιλο του ICC, πράγμα που έγινε.

Το γκολ υποδέχθηκαν με πολλά χαμόγελα και πανηγυρισμούς όλα τα μέλη του ερυθρόλευκου πάγκου με τον προπονητή της ομάδας Μίτσελ, να... ξεχωρίζει και δικαιολογημένα, αφού δικό του δημιούργημα είναι η ομάδα.

Ο Μίτσελ το πανηγύρισε έντονα με ένα πλατύ χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει και το γνωστό... "αεροπλανάκι" στους πανηγυρισμούς του, γεγονός που έδειξε τη μεγάλη του χαρά, όχι μόνο για το αποτέλεσμα, αλλά για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έκλεισε απόλυτα επιτυχημένα ένα τόσο μεγάλο τουρνουά όπως το ΙCC, με αντιπάλους... μεγαθήρια! 

Δείτε τις χαρακτηριστικές φωτογραφίες...
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ