2014-08-09 17:49:26
Φωτογραφία για ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΒΟΥΓΙΟΥΚΑ ΚΑΙ... ΑΪΒΕΡΣΟΝ Η ΛΑΜΠΟΡΑΛ!
Ο Ιαν Βουγιούκας έχει προτάσεις από τη Ρωσία και την Τουρκία ωστόσο βρίσκεται ψηλά στη λίστα της Λαμποράλ Κούτσα, ενώ την ίδια στιγμή οι Βάσκοι εξετάζουν την περίπτωση του Κόλτον Άιβερσον.

Η Μπαρτσελόνα ήλθε σε συμφωνία με τη Λαμποράλ Κούτσα για την απόκτηση του Τίμπορ Πλάις κι έτσι ο Γερμανός σέντερ θα συνεχίσει την καριέρα του στους ''μπλαουγκράνα'', αφήνοντας τεράστιο κενό στη ρακέτα των Βάσκων, όπως ήδη έχουμε αναφέρει.

Οι Καταλανοί επέλεξαν τον Πλάις ως αντικαταστάτη του Τζόι Ντόρσεϊ, ο οποίος άφησε την Μπαρτσελόνα για το ΝΒΑ και τους Χιούστον Ρόκετς. Η Λαμποράλ Κούτσα δεν μπορούσε να αντέξει το συμβόλαιο του Γερμανού σέντερ για τη νέα σεζόν (900.000 ευρώ) και έτσι μπήκε σε διαδικασία διαπραγματεύσεων για την παραχώρησή του.

Τελικά η συμφωνία έκλεισε με ένα ποσό που αγγίζει τις 500.000 ευρώ. Το συμβόλαιο που προσφέρει η Μπαρτσελόνα στον Πλάις είναι διετές ενώ προβλέπεται opt out το επόμενο καλοκαίρι για το ΝΒΑ, που ανέρχεται στις 800.000 ευρώ.

Πλέον οι Βάσκοι εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις για την ενίσχυση της front line. Στα υπόψιν υπάρχει η περίπτωση του Ίαν Βουγιούκα, ο οποίος απασχολεί επίσης ομάδες από τη Ρωσία και την Τουρκία. Το τελευταίο όνομα που ακούστηκε για τη Λαμποράλ είναι αυτό του Κόλτον Άιβερσον. Ο Αμερικανός σέντερ (2μ.13) αγωνίστηκε πέρσι στην Μπεσίκτας και, σύμφωνα με την "El Correo", απασχολεί τους Βάσκους.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ