2014-08-11 13:32:23
Φωτογραφία για Δήμος Πατρέων: Πλεονασματικός ο ισολογισμός του 2013
Με πλεονασματικό ισολογισμό έκλεισε για τη Δημοτική Αρχή του κ. Δημαρά, και το έτος 2013.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, ο ισολογισμός του 2013 ήταν πλεονασματικός κατά 6,5 εκατομμύρια ευρώ, είναι δε ο δεύτερος πλεονασματικός ισολογισμός, αφού και ο ισολογισμός του 2012 ήταν κι αυτός πλεονασματικός κατά 7 εκατομμύρια ευρώ περίπου.

Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών, Παναγιώτη Βαφέα, η επιτυχημένη πορεία στα οικονομικά του Δήμου που αντικατοπτρίζονται και στο νέο ισολογισμό είναι αποτέλεσμα, όπως αυτός υπογραμμίζει, της χρηστής και σωστής διαχείρισης και το έτος 2013.

Συγκεκριμένα ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών σημειώνει ότι και την περασμένη χρονιά ο Δήμος κατόρθωσε με τις κινήσεις του να αυξήσει τα έσοδά του και να μειώσει τα έξοδά του κι αυτό έγινε χωρίς να επιβαρυνθούν οι απλοί δημότες.

Ο ισολογισμός του Δήμου θα συζητηθεί στην επόμενη Οικονομική Επιτροπή και θα κατατεθεί προς ψήφιση στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο.


Σύμφωνα με τον κ. Βαφέα, τα στοιχεία που διαθέτει η Αντιδημαρχία Οικονομικών για το 2014 δείχνουν ότι και ο ισολογισμός του τρέχοντος έτους θα είναι κι αυτός πλεονασματικός.

Μάλιστα, όπως είπε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, το πλεόνασμα αποτυπώθηκε στα στοιχεία του 2014 στο ταμειακό υπόλοιπο που διαθέτει ο Δήμος.

Συγκεκριμένα δε είπε ότι τα στοιχεία που εστάλησαν στο Υπουργείο για το 2014, είχαν θετικούς δείκτες.

Ο κ. Βαφέας εύχεται η πορεία οικονομικής εξυγίανσης του Δήμου να συνεχιστεί, ώστε ο Δήμος να δύναται να αναπτύσσει κοινωνικές δομές για τους δημότες.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ