2014-08-13 00:10:35
Φωτογραφία για ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ 10ΗΜΕΡΟ ΓΙΑ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ...
Οι επόμενες δέκα ημέρες θα καθορίσουν τον επόμενο ποδοσφαιρικό προορισμό του Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος δεν αναμένεται να παίξει ξανά στη Φούλαμ.

O "πιστολέρο" μετράει ήδη αντίστροφα τις μέρες για να μάθει την επόμενη ομάδα του. Εν μέσω διαρκών επαφών και διαπραγματεύσεων και με τον Ολυμπιακό να συνεχίζει να το... παλεύει ο διεθνής επιθετικός περιμένει πως και πως να κλείσει στον επόμενό του σύλλογο.

Η Φούλαμ -που δεν αναμένεται να τον χρησιμοποιήσει ξανά, όπως όλα δείχνουν- δεν έχει αλλάξει την τακτική της. Εξακολουθεί να έχει ως πρώτο της μέλημα να τον πουλήσει. Εφόσον τον δώσει δανεικό το... ενοίκιο που ζητά δεν είναι μικρό.

Έτσι και αλλιώς ο Μήτρογλου έχει ένα υψηλό συμβόλαιο. Ομάδες όπως η Κρίσταλ Πάλας και η Μπενφίκα δεν έχουν εγκαταλείψει τη... μάχη για τον παίκτη (όπως και τουρκικές ομάδες), όμως έως τώρα δεν υπάρχει καμία προσφορά που να καλύπτει τους Κότατζερς, σύμφωνα με το "gazzetta.gr". Σε αυτήν την φάση οι Άγγλοι δεν προτίθενται να κάνουν πίσω ως προς τις αξιώσεις τους.

Τα πάντα θα κριθούν μέσα στις επόμενες 10 ημέρες με όσες ομάδες έχουν στο πλάνο τους τον διεθνή φορ να έχουν έως τότε χρόνο να κυνηγήσουν την περίπτωσή του...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ