2014-08-16 07:42:07
Φωτογραφία για Ο Ρόμπιν Γουίλιαμς θα γίνει χαρακτήρας στο World of Warcraft
Ο Ρόμπιν Γουίλιαμς ήταν φανατικός παίκτης του World of Warcraft και έτσι οι δημιουργοί αποφάσισαν να τον τιμήσουν κάνοντας τον χαρακτήρα Οι παίκτες του WoW σκέφτηκαν έναν διαφορετικό τρόπο για να τιμήσουν τον Ρόμπιν Γουίλιαμς καθώς ο ίδιος ήταν φανατικός παίκτης.

Με αίτημά τους προς τους δημιουργούς του παιχνιδιού ζήτησαν να δημιουργήσουν έναν Non Playable Character (σ.σ. οι χαρακτήρες αυτοί ελέγχονται συνήθως από τους δημιουργούς του παιχνιδιού) προς τιμήν του Γουίλιαμς.

Το κείμενο που υπέγραψαν πάνω από 10.000 χρήστες, αναφέρει μεταξύ άλλων λόγια του ηθοποιού που έλεγε πόσο πολύ του άρεσε και πόσο φανατικός παίκτης ήταν. Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά «πολλοί ζητούν ο χαρακτήρας αυτός να λέει ορισμένα από τα καλύτερα αστεία του Γουίλιαμς στην Worlds End Tavern, ώστε να συνεχίσει να μας κάνει να γελάμε και μετά το θάνατό του».

Το αίτημα τους τελικά εισακούστηκε από την εταιρεία Blizzard, η οποία ανακοίνωσε ότι θα δημιουργήσει αυτόν τον χαρακτήρα. «Θα τα πούμε στο παιχνίδι» αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρείας.

.@robinwilliams Thank you. You gave us so much joy in our lives, and we hope you enjoyed your time in our world. We’ll see you in-game.

— World of Warcraft (@Warcraft) August 13, 2014
πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ