2014-08-19 19:03:11
Φωτογραφία για Στη Σίκινο ο Λάκης Γαβαλάς για διακοπές!
Με τον Κοραή έφτασε στη Σίκινο ο κ. Λάκης Γαβαλάς έχοντας επιβιβαστεί στο πλοίο από το Καραβοστάσι της Φολεγάνδρου Ο κόσμος που ήταν στο λιμάνι της Αλοπρόνοιας ξαφνιάστηκε ευχάριστα όταν είδε τον καλοντυμένο και ευγενικό Λάκη Γαβαλά να αποβιβάζεται από το πλοίο και να φθάνει στη Σίκινο

Διάλεξε να μείνει στο ” VRACHOS STUDIOS ” του οποίου η θέα στο γαλάζιο Αιγαίο είναι εκπληκτική.

Σημειωτέον ότι πολλοί επιχειρηματίες και καλλιτέχνες έχουν επισκεφθεί φέτος την Σίκινο που δείχνει φανερά πλέον πως είναι η ανερχόμενη τουριστική δύναμη στις Κυκλάδες.

Η επιλογή του Λάκη Γαβαλά να συνεχίσει τις διακοπές του στη Σίκινο αποτελεί άλλη μια απόδειξη ότι το νησί έχει σοβαρή ανταπόκριση σαν χώρος διακοπών σε ανθρώπους με υψηλή αισθητική και απαιτήσεις από τον τουριστικό προορισμό που επιλέγουν να κάνουν τις διακοπές τους.

Ο κ. Γαβαλάς χαιρέτησε όσους συνάντησε στο λιμάνι και αποσύρθηκε στο ” VRACHOS STUDIOS ” της κ.Μαρίας Σαραφοπούλου η οποία με το γούστο της και την συνέπεια της έχει δημιουργήσει ένα από τα καλύτερα καταλύματα της Σικίνου, το οποίο κατά κόρο προτιμούν οι διάσημοι που επισκέπτονται το νησί. Εκτός από την μοναδική θέα, την καθαριότητα, τις προσιτές τιμές που είναι αντιστρόφως ανάλογες από τις παροχές που προσφέρει έχει ως ατού την υπέροχη συμπεριφορά της οικοδέσποινας η οποία δεν αφήνει τίποτα στην τύχη.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ