2014-08-20 08:54:10
Φωτογραφία για Σαουδάραβας πρίγκιπας θέλει να αγοράσει το νησί Ντία, ανοικτά του Ηρακλείου
Oι πρόσφατες διακοπές του πρίγκιπα της Σαουδικής Αραβίας, Αλ Ουαλίντ Μπιν Ταλάλ, στην Κρήτη δεν... περιελάμβαναν μόνο στιγμές χαλάρωσης, αλλά και έκφραση επενδυτικού ενδιαφέροντος.

Ο Σαουδάραβας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του κρητικού ιστότοπου prismanews, από τις πρώτες ημέρες της επίσκεψης του, έδειξε να ενδιαφέρεται αρκετά για το νησί Ντία, που βρίσκεται πολύ κοντά στο Ηράκλειο και ζήτησε να μάθει περισσότερα για το πώς θα μπορούσε να προχωρήσει η διαδικασία αξιοποίησης του.

Ο πρίγκιπας δήλωσε το ενδιαφέρον του, για τη νήσο Ντία, στην Υπουργό Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, λέγοντας πως έχει πολύ μεγάλα σχέδια για την αξιοποίηση της.

Αξιωματούχοι του Κατάρ μάλιστα, έχουν ήδη εισηγηθεί θετικά για την αξιοποίηση της επένδυσης και υποστηρίζουν πως εφόσον μπορέσει να βρεθεί μια φόρμουλα για την Ντία, αυτό θα λειτουργήσει προσθετικά συνολικά για την οικονομία της Κρήτης.

Οι αξιωματούχοι του Κατάρ παράλληλα υποστηρίζουν πως όπου επενδύει ο Σαουδάραβας πρίγκιπας, αλλάζει συνολικά ο τουριστικός χάρτης της περιοχής, οπότε η ελληνική κυβέρνηση και ειδικότερα το αρμόδιο Υπουργείο Τουρισμού, θα έπρεπε να ελέγξουν αν υπάρχει δυνατότητα να προχωρήσει μια τέτοια επένδυση.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ