2014-08-20 10:57:11
Φωτογραφία για Αυτή είναι η βίλα του Robin Williams που βγαίνει στο «σφυρί» για 30 εκατ. δολάρια... [photos]
Αν και ο ηθοποιός λάτρευε τη βίλα, προσπαθούσε να την πουλήσει, καθώς αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα Μπορεί να είναι γνωστή ως «Βίλα των Χαμόγελων», ωστόσο, έπειτα από τον θάνατο του ιδιοκτήτη της, Robin Williams, το σπίτι του διάσημου ηθοποιού στην κοιλάδα της Νάπα της Καλιφόρνια έχει «πλημμυρίσει» από θλίψη και τώρα, βγαίνει στο «σφυρί» για 30 εκατ. Δολάρια.

Φωτογραφίες της πολυτελούς βίλας, την οποία ο ηθοποιός έχτισε το 2003, βλέπουν τις τελευταίες ώρες το «φως» της δημοσιότητας και δίνουν στους θαυμαστές του Williams τη δυνατότατα να δουν πως ζούσε ο ηθοποιός, πριν βάλει τέλος στη ζωή του.

Ωστόσο, η βίλα του Robin Williams δεν βγήκε προς πώληση μετά τον θάνατό του αλλά πολλούς μήνες πριν την αυτοκτονία.

Αν και ο ηθοποιός λάτρευε τη βίλα, προσπαθούσε να την πουλήσει, καθώς αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα και δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στο μεγάλο κόστος της συντήρησής της, έπειτα και από τα δύο διαζύγια που πήρε και τα οποία του κόστισαν τη μισή του περιουσία.


Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις που ο ηθοποιός είχε κάνει σε συνέντευξή του στο αμερικανικό περιοδικό Parade, τον Σεπτέμβριο του 2013.

«Η ιδέα του να έχω μια σταθερή δουλειά είναι ιδιαίτερα ελκυστική», είχε πει ο Williams, προσθέτοντας: «Έχω άλλες δύο επιλογές: να βγω στο δρόμο και να κάνω stand-up comedy ή να κάνω μικρές, ανεξάρτητες ταινίες, δουλεύοντας για τον ελάχιστο μισθό».

Μάλιστα, είχε αποκαλύψει στο περιοδικό ότι είχε πολλούς λογαριασμούς τους οποίους έπρεπε να πληρώσει, ότι η ζωή του είχε αλλάξει δραματικά και πως έπρεπε να πουλήσει το σπίτι του στη Νάπα, γιατί δεν μπορούσε να το συντηρεί πια.

Πάντως, ο Williams είχε επιμεληθεί την κατασκευή και τη διακόσμηση της έπαυλης, της βίλας των ονείρων του, συνολικής έκτασης 650 εκταρίων, με τα έξι υπνοδωμάτια και τα πέντε μπάνια.

Και μπορεί το 2012 να μην είχε καταφέρει να το πουλήσει έναντι 35 εκατ. δολαρίων, ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν πολλοί επίδοξοι αγοραστές για την όμορφη βίλα, η οποία από τον περασμένο Απρίλιο πωλείται στα 29,9 εκατ. δολάρια. Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ