2014-08-21 05:06:05
Φωτογραφία για Αυτές είναι οι συμβουλές της Βικτόρια Μπέκαμ για καριέρα και επιτυχία!
Η Βικτόρια Μπέκαμ έχει καταφέρει σε αρκετά μικρή ηλικία να πετύχει στο χώρο της μόδας και να έχει και μία πολύ πετυχημένη οικογένεια Πώς τα κατάφερε, όμως, όλα αυτά; Δες τι λέει η ίδια αλλά και τι συμβουλές δίνει για καριέρα και επιτυχία στον επαγγελματικό τομέα.

“Λέω συχνά πως η καλύτερη συμβουλή είναι να αποκτήσεις όσο περισσότερη εμπειρία γίνεται στον τομέα που θέλεις να μπεις”.

“Να είσαι παθιασμένη και να είσαι διατεθειμένη να δουλέψεις σκληρά”.

“Για μένα είναι πολύ σημαντικό να ανακαλύπτω καινούργια πράγματα συνεχώς και να εξελίσσομαι”.

“Νομίζω πως όλοι έχουν στιγμές αυτοαμφισβήτησης και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Έχει να κάνει με τον δημιουργικό οραματισμό (να κλείνεις τα μάτια και να φαντάζεσαι όλα όσα θέλεις να γίνουν πραγματικότητα όπως ακριβώς θέλεις να συμβούν), να προκαλείς τον εαυτό σου και να είσαι πάντα αισιόδοξη και θετική”.

“Όλα έχουν να κάνουν με το να είσαι συγκεντρωμένη στο στόχο σου. Πάντα είναι προτεραιότητά μου τα παιδιά μου αλλά ταυτόχρονα φροντίζω να χειρίζομαι σωστά το πρόγραμμα της δουλειάς μου”.

Για το πώς ξεκίνησε το brand της είπε: “Όταν πρωτοξεκίνησα το brand μου δεν πίεσα πολύ τον εαυτό μου. Δεν το ξεκίνησα όλο αυτό για να αποδείξω σε κανέναν οτιδήποτε παρά μόνο στον εαυτό μου. Ήμουν πολύ συγκεντρωμένη στο στόχο μου και δεν προσπάθησα να πετύχω τα πάντα με τη μία. Ήθελα απλά να τελειοποιώ το κάθε ρούχο μου. Δεν ήθελα να τρέξω πριν αρχίσω καν να περπατάω”.
πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ