2014-08-21 04:30:06
Φωτογραφία για «Μάγκας» οδηγός τζιπ μαθαίνει πως όλα τα οχήματα έχουν τα όριά τους... [video]
Εκεί που όλα τα αυτοκίνητα σταματούν, τα τζιπ υποτίθεται ότι συνεχίζουν Αυτό είναι σε γενικές γραμμές αλήθεια, αλλά εντός λογικών ορίων. Οδηγός τζιπ θεώρησε ότι θα μπορούσε να περάσει πλημμυρισμένη γέφυρα με το βαρέων καθηκόντων όχημα, αλλά τελικά τα πράγματα ήταν λίγο χειρότερα από όσο φαίνονταν.

Ο άγνωστος οδηγός βρέθηκε με το τζιπ του μπροστά σε πλημμυρισμένη γέφυρα κάπου στο ρωσικό οδικό δίκτυο. Το κακό είναι ότι, όπως πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις, δύσκολα μπορεί κανείς να καταλάβει με την πρώτη ματιά πόσο βαθύ είναι το νερό.

Ο οδηγός είχε δύο αντιφατικά στοιχεία: Αφ' ενός έβλεπε ότι το πεζοδρόμιο στην άκρη της γέφυρας ήταν πάνω από το νερό (ένας πεζός κρατιόταν από τα κάγκελα) και άρα θα μπορούσε να υποθέσει ότι τελικά το νερό στην άσφαλτο δεν ήταν τόσο βαθύ.

Αφ' ετέρου όμως, στη μέση της γέφυρας -σε σημείο μάλιστα που το πεζοδρόμιο ήταν ακόμη ορατό- φαινόταν μία νταλίκα που είχε κολλήσει στα νερά. Για την ακρίβεια, φαινόταν μόνο ο δεύτερος «όροφος»: Άρα, τα νερά πρέπει να ήταν τόσο βαθιά που σίγουρα θα κάλυπταν ένα όχημα κανονικού ύψους.

Αποδεικνύοντας πόσο λεπτή είναι η γραμμή μεταξύ θάρρους και άγνοιας κινδύνου, ο οδηγός του τζιπ επέλεξε να προσπαθήσει να περάσει τη γέφυρα με τους πλαϊνούς τροχούς στο πεζοδρόμιο. Η κατάληξη ήταν κάτι παραπάνω από ανεπιτυχής.
πηγή Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ