2014-08-21 05:43:10
Φωτογραφία για Υπόθεση 16χρονης από την Καλαμάτα: Την απήγαγε ή κλέφτηκαν;
Nέα διάσταση λαμβάνει η υπόθεση της 16χρονης κοπέλας από την Καλαμάτα που το έσκασε από το σπίτι της για έναν έρωτα από το facebook και βρέθηκε στο λιμάνι του Πειραιά.

Ο 32χρονος από τη Μυτιλήνη ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα αρπαγής ανήλικης και συνελήφθη σε χωριό του νησιού όπου κατοικεί, ισχυρίσθηκε ότι η κοπέλα προγραμματισμένα θα τον επισκεπτόταν και εν γνώσει των γονιών της.

Με προφορική εντολή του εισαγγελέα ο 32χρονος αφέθηκε την Τρίτη ελεύθερος. Όσο για την κοπέλα, που είχε γνωρισθεί σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης με τον 32χρονο, είναι καλά στην υγεία της και έχει επιστρέψει στο σπίτι της.

Για Μυτιλήνη

Όλα ξεκίνησαν, όταν τη Δευτέρα το πρωί, λίγο μετά τις 9.00, η μητέρα της 16χρονης διαπίστωσε ότι δεν ήταν στο δωμάτιό της. Αφού η αναζήτηση μαζί με τον πατέρα της δεν απέδωσε καρπούς, απευθύνθηκαν στην Αστυνομία, δηλώνοντας την εξαφάνισή της.


Η μητέρα τελευταία φορά είδε τη 16χρονη το προηγούμενο βράδυ, περίπου στις 11.00, ενώ ενημέρωσε τους αστυνομικούς πως είχε αντιληφθεί ότι επικοινωνούσε μέσω facebook με έναν άντρα σε κάποιο νησί. Απ’ όσα είχε καταλάβει, είτε στην Κέα είτε στη Μυτιλήνη.

Οι αστυνομικοί έστρεψαν αμέσως το ενδιαφέρον τους στα μέσα μεταφοράς και καθώς η ανήλικη δεν είχε πολλά χρήματα, γρήγορα διαπίστωσαν ότι θα μπορούσε να φύγει από Καλαμάτα μόνο με το πρωινό λεωφορείο για Αθήνα. Με ταχύτατες διαδικασίες έγινε άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και το στίγμα του κινητού της εντοπίσθηκε νότια του Πειραιά.

Συνελήφθη ο 32χρονος

Άμεσα ενημερώθηκαν η Ασφάλεια στην Αθήνα και η Λιμενική Υπηρεσία στο λιμάνι του Πειραιά, ενώ ξεκίνησαν έρευνες στα πρακτορεία και τα πλοία για Κέα και Μυτιλήνη. Περίπου στις 11.00 το πρωί οι λιμενικοί εντόπισαν τη 16χρονη στο πρακτορείο για Μυτιλήνη, όπου βρισκόταν για να εκδώσει εισιτήριο. Την οδήγησαν στην κεντρική υπηρεσία, απ’ όπου λίγες ώρες αργότερα την παρέλαβαν οι γονείς της.

Άμεσα εκδόθηκε ένταλμα για σύλληψη του 32χρονου με την κατηγορία της απόπειρας αρπαγής ανήλικης. Στη Μυτιλήνη, αστυνομικοί τον αναζήτησαν, τον βρήκαν στο χωριό του και τον συνέλαβαν.

Ο 32χρονος δεν έχει ξαναπασχολήσει τις αρχές και θεωρείται ήσυχο άτομο. Ερωτώμενος ισχυρίσθηκε ότι επικοινωνεί με αρκετές κοπέλες στο διαδίκτυο και δεν έκανε κάτι κακό. Επίσης, ισχυρίσθηκε ότι έχει συνομιλήσει και με τον πατέρα της κοπέλας, ενώ ήταν προγραμματισμένο να πάει η 16χρονη στη Μυτιλήνη και οι γονείς της ήταν ενημερωμένοι γι’ αυτό.

Με εντολή του εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος, ενώ η 16χρονη κατά την κατάθεσή της δε διαφώτισε και πολύ την όλη ιστορία, λέγοντας μόνο ότι γνώρισε έναν άνθρωπο και ήθελε να ταξιδέψει.
πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ