2014-08-21 12:38:07
Φωτογραφία για Λασπόνερα στις βρύσες των κατοίκων στη Λεωφόρο Στρατού – Επεκτείνεται το πρόβλημα [video]
-Πριν από μερικές ημέρες παρατηρήθηκε το ίδιο πρόβλημα και στην περιοχή της Εκτενεπόλ

-Αντί να τρέχει γάργαρο νερό από τις βρίσεις τρέχουν... λασπόνερο όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι

Λασπόνερα τρέχουν από τις βρύσες των κατοίκων επί της Λεωφόρου Στρατού στην Ξάνθη όπως καταγγέλλουν οι ίδιοι. Πρόκειται για πρόβλημα το οποίο δεν είναι πρωτοφανές αλλά συχνό και έντονο, με τους κατοίκους να δυσφορούν ζητώντας να βρεθεί λύση.

Μόλις πριν από μερικές ημέρες κάτοικος της Εκτενεπόλ κατέγραψε σε βίντεο τη στιγμή που από τη βρύση του σπιτιού του ρέει άφθονο... λασπόνερο, το οποίο ανάρτησε στο διαδίκτυο τονίζοντας μάλιστα πως πρόκειται για πρόβλημα χρόνων το οποίο παραμένει άλυτο.

Ωστόσο όπως φαίνεται πλέον δεν πρόκειται για πρόβλημα που περιορίζεται σε μια μόνο περιοχή, καθώς αντίστοιχο φαινόμενο καταγράφεται εδώ και καιρό και στην περιοχή της Λεωφόρου Στρατού, στις ανατολικές παρυφές της πόλης.


Κάτοικος της περιοχής και αναγνώστης του ThrakiToday.com κατέγραψε σε βίντεο τη στιγμή που η βρύση του σπιτιού του αναβλύζει... λάσπη, επισημαίνοντας πως πρόκειται για νερό το οποίο δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ούτε για πόση ούτε για κάποια άλλη οικιακή χρήση. Μάλιστα τονίζει με νόημα πως το φαινόμενο δεν είναι τωρινό ούτε προσωρινό, αλλά πολύ περισσότερο μόνιμο.

Φυσικά την ίδια στιγμή οι υπεύθυνοι διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους περί της καταλληλότητας του νερού που φτάνει στα σπίτια των κατοίκων της Ξάνθης, αποδίδοντας αντίστοιχα φαινόμενα στα οικιακά δίκτυα ύδρευσης και όχι στο δίκτυο της πόλης. Οι κάτοικοι βέβαια φαίνεται πως έχουν διαφορετική αντίληψη για την πραγματικότητα, αντίληψη που κάθε φορά που καταφτάνει στα σπίτια τους ο λογαριασμός ύδρευσης μετουσιώνεται σε οργή και αγανάκτηση.
Πηγή Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ