2014-08-22 01:16:02
Φωτογραφία για «ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ Ο ΜΑΝΩΛΑΣ» (ΡΗΟΤΟ)
Ο μάνατζερ του Μανωλά διέψευσε πως ο διεθνής αμυντικός του Ολυμπιακού βρέθηκε στο Λονδίνο για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό της Άρσεναλ, γεγονός που επιβεβαιώνεται και από τους ερυθρόλευκους.

Ο Κώστας Μανωλάς απασχολεί έντονα τα διεθνή ΜΜΕ εδώ και ένα μήνα, πότε για λογαριασμό των Γιουβέντους, Ρόμα και Νάπολι, πότε για αυτόν της Άρσεναλ. Το υπαρκτό κατά τα άλλα ενδιαφέρον των "κανονιέρηδων" είναι και το πιο πρόσφατο, αλλά χωρίς να υπάρχει κάτι επίσημο μέχρι στιγμής.

Η έντονη φημολογία που αναπτύχθηκε τις προηγούμενες μέρες στον αγγλικό Τύπο και ήθελε τον 23χρονο στόπερ του Θρύλου να περνάει από ιατρικές εξετάσεις στο Λονδίνο προκειμένου να υπογράψει στην Άρσεναλ, αποδείχθηκε ανυπόστατη.

"Δεν μπορώ να σας δώσω πληροφορίες για το αν ο Μανωλάς είναι κοντά στην Άρσεναλ ή όχι, καθώς αυτό είναι εμπιστευτικό, αλλά μπορώ να πω πως ο Κώστας δεν ήταν στο Λονδίνο για να περάσει ιατρικές εξετάσεις", παραδέχθηκε στο "www.goonertalk.com" ο ατζέντης του Μανωλά, διαψεύδοντας την οποιαδήποτε επίσκεψη του παίκτη στην αγγλική πρωτεύουσα.


Κάτι που τονίζουν και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, επισημαίνοντας πως ο Μανωλάς βρισκόταν στην Ελλάδα και έκανε προπονήσεις με τον Ολυμπιακό. Άλλωστε οι ερυθρόλευκοι την Τρίτη (19/8) ξεκαθάρισαν, όπως σας ενημερώσαμε, πως μέχρι εκείνη την στιγμή δεν είχαν λάβει επίσημη πρόταση για τον διεθνή στόπερ, ενώ τονίζουν επανειλημμένως πως αν δεν ικανοποιηθούν οικονομικά, ο Μανωλάς θα παραμείνει κανονικά στο Λιμάνι και για την νέα αγωνιστική περίοδο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ