2014-08-22 09:58:20
Φωτογραφία για ΑΠΟΘΕΩΣΕ ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ... ΝΥΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Ο ΤΣΙΑΡΑΣ!
Ο Γιώργος Τσιάρας εξήγησε για ποιους λόγους θα αγωνοιστεί στην Α2 Ισπανίας με την Μελίγια και αποθέωσε... παλιούς προπονητές του, ο οποίοι τυχάνουν να έχουν άμεση σχέση με τον Ολυμπιακό!

Ο Τσιάρας ετοιμάζεται για μία ακόμη σεζόν στο εξωτερικό με την Μελίγια, ομάδα της Α2 Ισπανίας να είναι ο νέος του σταθμός.

Ο Έλληνας φόργουορντ μίλησε για το νέο βήμα στην καριέρα του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας και ανέφερε... «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην ομάδα και ελπίζω να τη βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της. Πάντα μου άρεσε η ιδέα να παίξω στην Ισπανία, είχα κάποιες προτάσεις στο παρελθόν, αλλά θεωρούσα πως δεν ήταν η σωστή στιγμή. Η Μελίγια έχει καλούς γηγενείς και ξένους παίκτες κα έρχομαι για αν κερδίσω μαζί τους παιχνίδια».

Στη συνέχεια ο Γιώργος Τσιάρας τόνισε πως... «γνωρίζω καλά το επίπεδο του ισπανικού μπάσκετ που έχει γρήγορο ρυθμό. Είχα την ευκαιρία να μιλήσω με τον Φώτη Λαμπρόπουλο (Τενερίφη) ο οποίος έχει αρκετή εμπειρία. Συμφώνησα με την Μελίγια διότι οι άνθρωποί της με προσέγγισαν σωστά και γιατί ο προπονητής μου έδειξε πόσο πραγματικά με ήθελε. Αυτά που μπορώ να προσφέρω είναι καλή άμυνα, ριμπάουντ και συνεισφορά στην επίθεση της ομάδας. Έχω συνεργαστεί με σπουδαίους προπονητές όπως οι Ίβκοβιτς, Μπαρτζώκας και Κατσικάρης από τους οποίους έχω μάθει πάρα πολλά».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ