2014-08-22 10:14:07
Φωτογραφία για Η Μπεκατώρου στην πρωινή ζώνη;
Η Μαρία Μπεκατώρου είναι η έκπληξη των τελευταίων 4 χρόνων Μετά από απίστευτες αναφορές στο πρόσωπό της μέσα από τα video του Θέμου, του Λαζόπουλου και των Ράδιο Αρβύλα, ξεχώρισε με τη συμμετοχή της στο ¨Just the two of us¨.

Στη συνέχεια εξαιρετική παρουσία είχε στο ¨Master Chef Junior¨, ενώ τη μεγάλη έκπληξη την έκανε μέσα από το ¨Your face sounds familiar¨. Συμπαθητική, αλλά όχι εντυπωσιακή η εμφάνισή της στα ¨Καρντάσιανς¨.

Πέρα από όμως από πολύ τηλεόραση έχει κάνει και ένα μικρό πέρασμα από το ραδιόφωνο με τους Μάκη Πουνέντη και Μαρία Ηλιάκη.

Όπως πιάσανε όμως οι κεραίες μας στο tvnea.com πρόταση δέχθηκε από το ραδιοφωνικό σταθμό Λάμψη 923, ώστε να βρίσκεται στην πρωινή ζώνη 7 με 10. Η ίδια δεν έχει δώσει την τελική της απάντηση, αφού περιμένει να δει ποιος θα είναι ο παρτενέρ της. Όπως μάθαμε πρόταση έγινε σε γνωστό ραδιοφωνικό παραγωγό απέναντι σταθμού, αλλά αρνήθηκε.

Το θέμα βέβαια είναι και άλλο. Η Μπεκατώρου θα κάνει εκπομπή απέναντι από το πρωινό του Sfera που παρουσιάζει ο συμπαρουσιαστής της στα ¨Καρντάσιανς¨, Γρηγόρης Αρναούτογλου. Μάλιστα Λάμψη και Σφαίρα παίζουν ακριβώς την ίδια εκπομπή και είναι καθαρά αντίπαλοι σταθμοί.

Εν αναμονή των ραδιοφωνικών εξελίξεων πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ