2014-08-22 10:44:09
Φωτογραφία για Ο ΓΑΠ φτιάχνει το δικό του κόμμα: Το… μποστάνι!
Στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας δεν προξενεί καμία έκπληξη η φημολογία που θέλει τον λατρεμένο μας ΓΑΠ να σχεδιάζει το νέο του κόμμα.

Μεταξύ… απλωτών, κανό και ποδηλάτου, ο πολιτικός που εν μια νυκτί έβαλε τη χώρα βαθιά μέσα στο στόμα του ΔΝΤ με τα μνημόνια και την απάνθρωπη λιτότητα που ακολούθησε, σκέφτεται (;;) λέει να φτιάξει νέο κόμμα.

Κι όχι μόνο το σκέφτεται, αλλά τη λαμπρή του ιδέα την μεταδίδουν με… καμάρι και τα γνωστά παπαγαλάκια του πασοκιστάν. Αντί να κάτσει στο σκαμνί της εξεταστικής (σ.σ.: το πιο μεγάλο λάθος του Σαμαρά ήταν που δεν έκανε,το 2012, εξεταστική για το μνημόνιο), κι αυτός και οι κηπουροί του για τα μνημόνια, περιφέρεται από νησί σε νησί και μας… απειλεί πως θα επιστρέψει – σύμφωνα με τα παπαγαλάκια αυτό θα γίνει στις 3 Σεπτέμβρη- στα πολιτικά πράγματα με το δικό του κόμμα.

Θα αναρωτηθεί κανείς: εδώ έκανε κόμμα ο Καμμένος, ο Πολύδωρας κι ο Θεοδωράκης και δεν μπορεί ο Παπανδρέου; Η απάντηση είναι όχι, δεν μπορεί
. Και δεν μπορεί γιατί είναι υπόλογος απέναντι στους πολίτες που κατέστρεψε. Δεν μπορεί γιατί είναι υπόλογος στη χώρα και στις γενιές που έρχονται για την χρεοκοπία, μέσω Καστελόριζου, της χώρας. Δεν θα τρελαθούμε κιόλας, ούτε θα γίνουμε λωτοφάγοι επειδή το θέλει ο ΓΑΠ και η θλιβερή παρέα των… κηπουρών και των… ποδηλατών που τον ακολουθεί. Κι ας σκούζουνε όσο θέλουν τα πασοκικά παπαγαλάκια – έμμισθα κυρίως- για την “θριαμβευτική επάνοδο” του ΓΑΠ.

Ο λαός δεν ξεχνά κι ούτε πρόκειται να ξεχάσει τα πολιτικά τους εγκλήματα. Κι αν νομίζουν πως είναι διαφορετικά τα πράγματα, δεν έχουν παρά να βγουν στους δρόμους και στις πλατείες των πόλεων και των χωριών και να περπατήσουν, ο ΓΑΠ και οι κηπουροί του…

ΥΓ. Αν κάνει κόμμα ο Γιώργος, να το πει ΄΄μποστάνι΄΄ λόγω κηπουρών, όπως εύστοχα είχε πει κάποτε ο δημοσιογράφος Γιάννης Πρετεντέρης. Τόσοι κηπουροί, μην πάνε χαμένοι..!
πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ