2014-08-24 16:49:43
Φωτογραφία για Σούπερ Λίγκα: Σε ΟΑΚΑ και Τούμπα το ενδιαφέρον
Το... κυρίως πιάτο της πρεμιέρας στη Σούπερ Λίγκα θα «σερβιριστεί» σήμερα με τη διεξαγωγή πέντε αναμετρήσεων, μεταξύ των οποίων ξεχωρίζουν εκείνες του Λεβαδειακού με τον Παναθηναϊκό και του ΠΑΟΚ απέναντι στην Καλλονή.

Οι «πράσινοι» θέλουν να δώσουν συνέχεια στην ευρείας έκτασης νίκη τους επί της Μίντιλαντ (4-1) στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ και να ξεκινήσουν με θετικό τρόπο στο νέο πρωτάθλημα, αφού η περυσινή πορεία τους στο δεύτερο γύρο και ο εμφατικός τρόπος με τον οποίο στέφθηκαν Κυπελλούχοι Ελλάδας δημιούργησε τις προσδοκίες για κάτι καλό φέτος.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο με τυπικά γηπεδούχο τον Λεβαδειακό, λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζουν με τη χρήση του δημοτικού σταδίου Λιβαδειάς οι Βοιωτοί.

Στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από την ήττα στη Μολδαβία (0-1) απέναντι στη Ζίμπρου αλλά η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη θα πρέπει να βελτιώσει την απόδοσή της για να τα καταφέρει απέναντι σε μιαν ομάδα που πέρυσι έδειξε ικανή για... ζημιές.


Ο Ατρόμητος θα υποδεχθεί τον Πλατανιά στο Περιστέρι ελεύθερος από ευρωπαϊκές υποχρεώσεις μετά τον αποκλεισμό στον γ΄ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, την ώρα που ο Αστέρας Τρίπολης θα έχει δύσκολη αποστολή στα Γιάννενα με τον ΠΑΣ, ενώ η Βέροια θα φιλοξενήσει την Ξάνθη.

Το πρόγραμμα:

19:15 Ατρόμητος-Πλατανιάς

19:15 Βέροια-Ξάνθη

19:15 ΠΑΟΚ-Καλλονή

19:15 ΠΑΣ Γιάννινα-Αστέρας Τρίπολης

21:30 Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός

Πηγή: naftemporiki
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ