2014-08-24 23:59:24
Φωτογραφία για ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ... ΤΙΤΛΟΥ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΜΕ ΤΟ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ!
Tώρα πως είναι δυνατόν στα διάφορα πράσινα forums οι ίδιοι τους οι οπαδοί να "κράζουν" τους παίκτες τους και "άμπαλους" να τους ανεβάζουν, "παικτάκια" να τους κατεβάζουν, ενώ την ίδια ώρα σε κάποιους φταίει ο... διαιτητής Θάνος, μόνο αυτοί το ξέρουν.

Δείτε τι λένε τα πράσινα ΜΜΕ για την... επιτυχία της ισοπαλίας με το Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ :

prasinanea.gr : Άτυχοι, άστοχοι Ο Λεβαδειακός μπλόκαρε τον Παναθηναϊκό στο "Σπύρος Λούης" και οι δύο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες 1-1 στην πρεμιέρα της Superleague. Προηγήθηκαν οι Βοιωτοί με τον Κώτσιο, ισοφάρισαν οι πράσινοι με τον Πράνιτς. Σοβαρός τραυματισμός για τον Μπεργκ.

leoforos.gr : Έγκλημα και τιμωρία (pics)

Ο Παναθηναϊκός έμεινε στο 1-1 με τον Λεβαδειακό, με τον Θάνο να αρνείται πεντακάθαρο πέναλτι και τους "πράσινους" να δέχονται γκολ από στημένη φάση.

Ένα ακόμα πρωτάθλημα ξεκινάει όπως και τα προηγούμενα. Με την ελληνική διαιτησία να καθορίζει με το έτσι-θέλω αποτελέσματα, βάζοντας πλέον σε κίνδυνο και τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών. Ο Θάνος αρνήθηκε πεντακάθαρο πέναλτι στον Μπεργκ, φάση που τον έστειλε στο νοσοκομείο και ο Παναθηναϊκός μετά από αδράνεια της άμυνας δέχθηκε γκολ από κόρνερ με τον Κώτσιο. Έτσι έμεινε στο 1-1 αφού το μόνο που κατάφερε ήταν να ισοφαρίσει με (δεύτερο πεντακάθαρο) πέναλτι του Πράνιτς.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ