2014-08-25 07:36:48
Φωτογραφία για Φοβούνται τρομοκρατικό χτύπημα μετά τη ληστεία – Οι αποκαλύψεις οδηγούν... στο επαναστατικό ταμείο Μαζιώτη – Ρούπα
Τα πρόσωπα που πήραν μέρος στην ληστεία στα Άσπρα Σπίτια κοντά στο Δίστομο δεν ήταν καθόλου τυχαία... Έχουν πάρει μέρος σε τουλάχιστον δέκα ληστείες στο πλευρό του Νίκου Μαζιώτη και τώρα όλα τα δεδομένα αλλάζουν.

Αν και ούτε ο Γ. Πετρακάκος, ούτε ο Σ. Χριστοδούλου, ούτε όμως και ο επονομαζόμενος “καρφάκιας” στοιχεία εναντίον των οποίων υπάρχουν στη ληστεία του Διστόμου ανήκουν στην νέα τρμοκρατική ομάδα που σχημάτισε ο Νίκος Μζιώτης, είναι πρόσωπα που δείχνουν ότι η ομάδα Μαζιώτη, εκείνη που διαπράττει ληστείες είναι ενεργή.

Αν λοιπόν το σκέλος που “μαζεύει χρήματα” είναι ενεργό τότε το άλλο σκέλος, το τρμοκρατικό, υπό την Πόλα Ρούπα πλέον παραμένει επίσης ενεργό. Προφανώς, σύμφωνα με πληροφορίες, κάποια από τα χρήματα θα πάνε στη σύντροφο του Ν. Μαζιώτη και το ερώτημα είναι εάν θα χρησιμοποιηθούν για να παραμείνει μακριά από τα χέρια των αρχών μόνο ή θα χρησιμοποιηθούν για ένα νέο χτύπημα όπως συνηθίζει η ομάδα Μαζιώτη.

Στην Αντιτρομοκρατική είναι πεπεισμένοι πλέον οτι έχουν να κάνουν με ενέργεια για την ενίσχυση του λεγόμενου “επαναστατικού ταμείου” για την προετοιμασία μεγάλου χτυπήματος, ίσως την περίοδο της ΔΕΘ, όπως συνήθιζε άλλωστε κατά το παρελθόν ο Επαναστατικός Αγώνας.

Υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις και για την ταυτότητα του τρίτου ατόμου που συμμετείχε στη ληστεία και εκτιμάται πως πρόκειται για επίσης γνωστό ποινικό, ο οποίος είχε πάρει μέρος στην απόδραση Παλαιοκώστα με ελικόπτερο από τον Κορυδαλλό.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ