2014-08-25 07:57:16
Φωτογραφία για Σταδιακή υποχώρηση του καύσωνα, στους 35 σήμερα ο υδράργυρος
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις στα βόρεια και ανατολικά τμήματα, αυξημένες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, με πιθανότητα... τοπικών βροχών ή μεμονωμένων καταιγίδων κυρίως στα ορεινά της Μακεδονίας, Θράκης, Θεσσαλίας και πιθανόν Εύβοιας και Ανατολικής Στερεάς περιμένουμε τη Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014. Παράλληλα, η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση από βορρά προς νότο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 32 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 24 έως 35 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 16 έως 31 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και έως τους 34 βαθμούς στη Νοτιοδυτική Πελοπόννησο, 24 έως 31 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη (τοπικά στη νότια Κρήτη έως 36 βαθμούς), 25 έως 34 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και στο Βορειοανατολικό Αιγαίο πρόσκαιρα σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ.


Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις στα δυτικά και βόρεια, με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα ορεινά τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 35 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια και παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, με πρόσκαιρη εξασθένηση τις μεσημεριανές ώρες στο Σαρωνικό.

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα τοπικών όμβρων τις μεσημεριανές ώρες στα ορεινά περιμένουμε τη Δευτέρα στηΘεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο τύμβος αποκαλύπτεται [photos]
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο τύμβος αποκαλύπτεται [photos]
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ