2014-08-25 09:01:24
Φωτογραφία για Ο Σαββίδης πιάστηκε στα χέρια με οπαδούς του ΠΑΟΚ, έκρυθμη η κατάσταση στον Δικέφαλο
Τα συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτέλεσμα του ΠΑΟΚ, αλλά κυρίως η άσχημη εικόνα της ομάδας του Αγγελου Αναστασιάδη στον... αγωνιστικό χώρο εξόργισε τους φίλους του Δικεφάλου οι οποίοι επιτέθηκαν στον Ιβάν Σαββίδη!

Τα επεισόδια συνέβησαν αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού με τους Νησιώτες και κατά την αποχώρηση του ισχυρού άνδρα του ΠΑΟΚ από την Τούμπα. Οι οπαδοί του Δικεφάλου καταφέρθηκαν με σκληρούς χαρακτηρισμούς κατά του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, τον οποίο προέτρεπαν μάλιστα να φύγει από την ομάδα!

«Σήκω φύγε δεν μπορείς να βοηθήσεις! Αν δεν μπορείς να κάνεις κάτι, εξαφανίσου! Κάνε καμιά μεταγραφή, αλλιώς φύγε», του έλεγαν χαρακτηριστικά. Μερικά μάλιστα από τους οπαδούς πήγαν… καροτσάκι τον Σαββίδη μέχρι το αυτοκίνητό του, με τον ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ να σπρώχνει έναν εξ’ αυτών που φέρεται να του επιτέθηκε φραστικά.

Η άμεση επέμβαση των ΜΑΤ ευτυχώς ηρέμησε την ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα που επικρατούσε γύρω από το γήπεδο της Τούμπας και η οποία δείχνει ξεκάθαρα την κρίση που διατρέχουν οι σχέσεις του Σαββίδη με τους οργανωμένους του ΠΑΟΚ.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ