2014-08-25 09:03:01
Φωτογραφία για «ΣΑΛΟ» ΣΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ... ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ!
Ταραχή στο μεταγραφικό παζάρι του φετινού καλοκαιριού προκαλούν οι Έλληνες, σύμφωνα με ισπανική ιστοσελίδα.

«Σάλο» στη φετινή μεταγραφική περίοδο προκαλούν οι Έλληνες, σύμφωνα με δημοσίευμα της "fichajes".

Σημαντικός παράγοντας για να γίνει αυτό ήταν η εξαιρετική πορεία της Εθνικής Ελλάδας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας και η, επίσης, καλή πορεία του Ολυμπιακού στο Champions League.

Το δημοσίευμα αναφέρει Το πιο... «καυτό» ελληνικό όνομα της μεταγραφικής περιόδου είναι ο Κώστας Μανωλάς. Στα 23 του αγωνιζόμενος στον Ολυμπιακό, βρίσκεται στο μικροσκόπιο της Άρσεναλ, της Ρόμα και της Γιουβέντους και αναμένουμε για να δούμε που θα καταλήξει ο νεαρός κεντρικός αμυντικός.

Ο Γιώργος Σαμαράς βρίσκεται επόμενος στην λίστα για δύο λόγους. Αρχικά γιατί ήταν ελεύθερος, μετά τη λύση της συνεργασίας του με τη Σέλτικ και αφετέρου γιατί στα 29 του, έχει αγωνιστεί με τους Σκωτσέζους σε υψηλό επίπεδο και έχει αρκετή εμπειρία. Υπέγραψε στην Γουέστ Μπρομ για τρία χρόνια.


Υπήρχαν, όμως και άλλοι ποδοσφαιριστές που ακούστηκαν αρκετά. Ο Κώστας Μήτρογλου είναι ένας από αυτούς, ο οποίος βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου της Φούλαμ, με τη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια να είναι το πρώτο φαβορί απόκτησής του.

Ο Αντρέας Σάμαρης, ο οποίος είναι πλέον κάτοικος Πορτογαλίας και θα αγωνιστεί στη Μπενφίκα και ο Ορέστης Καρνέζης, που βρέθηκε ένα βήμα από αυτή, είναι ακόμα δυο ονόματα.

Τέλος, ο Παναγιώτης Κονέ, ο οποίος έμεινε στην Ιταλία και θα φορέσει την φανέλα της Ουντινέζε και ο Βασίλης Τοροσίδης, που ανανέωσε το συμβόλαιο του με τη Ρόμα, κλείνουν τη λίστα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ