2014-08-25 16:20:20
Φωτογραφία για Ο Μιτσελ μπουγελώνεται και εξηγεί [video]
O Μίτσελ δέχτηκε την πρόσκληση - πρόκληση του ice bucket challenge που του έκανε ο Φώτης Κατσικάρης και άλλοι δύο συμπατριώτες και μπουγελώθηκε για καλό σκοπό Βέβαιο ο προπονητής του Ολυμπιακού είναι από τους λιγους που συμμετέχουν σε όλη αυτή τη διαδικασία που περιέγραψαν τους λόγους που γίνεται. Για τη συγκέντρωση χρημάτων για τη μάχη κατά της ασθένειας ALS.

Aπό την πλευρά του θέλησε να προκαλέσει τον αρχηγό της ομάδας μπάσκετ των ερυθρόλευκων, Βασίλη Σπανούλη, ο προκάτοχός του στον πάγκο, Ερνέστο Βαλβέρδε και έναν φίλο του από την Ισπανία.

Ο Ολυμπιακός στη μάχη κατά του ALS

Ο Ολυμπιακός γνωστοποίησε επισήμως τη συμμετοχή του στην προσπάθεια για την καταπολέμηση της ασθένειας ALS:

«Το δικό του… λιθαράκι στην προσπάθεια που γίνεται για ευαισθητοποίηση του κοινού γύρω από το θέμα της Αμυοτροφικής Πλευρικής Σκλήρυνσης (ALS) βάζει ο Ολυμπιακός.


Ήδη αρκετά μέλη της ομάδας μας έχουν αποδεχθεί την… πρόκληση να συμμετάσχουν στο Ice Bucket Challenge, το οποίο έχει κατακλύσει τον τελευταίο καιρό τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το άτομο που έχει προκληθεί από έναν γνωστό του ή όχι, θα πρέπει να ρίξει έναν κουβά παγωμένο νερό στο κεφάλι του και στη συνέχεια να προκαλέσει άλλα τρία άτομα να ακολουθήσουν το παράδειγμά του μέσα στις επόμενες 24 ώρες.

Ο τελευταίος «ερυθρόλευκος» που δεν μπόρεσε να μην αποδεχθεί την πρόκληση είναι ο προπονητής μας, κ. Μίτσελ, που τη Δευτέρα… λούστηκε με το παγωμένο νερό!

Είχαν προηγηθεί οι ποδοσφαιριστές μας Μπάλαζ Μέγιερι, Παϊτίμ Κασάμι, Αλεχάντρο Ντομίνγκεζ, Ρομπέρτο, Χοσέ Χολέβας και Γκεβόργκ Γκαζαριάν.

Θα πρέπει να τονίσουμε, βέβαια, ότι η συγκεκριμένη κίνηση που μπορεί να εκληφθεί από πολλούς σαν ένα παιχνίδι, έχει ιδιαίτερη σημασία την οποία δεν θα πρέπει να ξεχνάμε. Στόχος είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού γύρω από την ιδιαίτερα σοβαρή ασθένεια της Αμυοτροφικής Πλευρικής Σκλήρυνσης και η συγκέντρωση χρημάτων για την επιστημονική μελέτη και αντιμετώπισή της μέσω της ιστοσελίδας www.alsa.org. Πρόκειται για ασθένεια που προκαλεί τον προοδευτικό εκφυλισμό των κινητικών νευρώνων και μέχρι σήμερα δεν έχει υπάρξει αποτελεσματική θεραπεία για την αντιμετώπισή της».
Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Οριστικά στην Γ Εθνική ο Άρης
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Οριστικά στην Γ Εθνική ο Άρης
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ