2014-08-25 17:34:29
Φωτογραφία για ΦΤΑΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΣΙΡΙΑΛ ΠΟΥΛΙΔΟ...
Aπό τον... Μάιο περιμένουμε τον Πουλίδο και επιτέλους όπως όλα δείχνουν η υπόθεση φτάνει στο τέλος της.

Ο Άλαν Πουλίδο παρουσιάστηκε σήμερα  στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία του Μεξικού προκειμένου να μεταφέρει τη θέση του στο θέμα της διαμάχης του με την Τίγκρες.

Ο 23χρονος φορ έχει καταγγείλει την Τίγκρες για πλαστογράφηση στο συμβόλαιο συνεργασίας που είχαν υπογράψει. Τα αντίγραφα στα χέρια του Πουλίδο λένε ότι το συμβόλαιό του έληξε στις 31/6/2014. Η Τίγκρες παρουσιάζει συμβόλαιο το οποίο θέλει τον παίκτη να δεσμεύεται μαζί της έως το 2016. 

Στο παρελθόν υπήρξαν δύο παρόμοιες υποθέσεις στο Μεξικό, με τους παίκτες να δικαιώνονται μετά από προσφυγές και στις δύο. Η πλευρά του Πουλίδο δείχνει σίγουρη πως ο παίκτης θα δικαιωθεί, είτε από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία του Μεξικού,είτε μέσω προσφυγής του στην FIFA και το CAS.

"Αυτό που ζητάει είναι να αποδειχθεί ότι είναι ελεύθερος και ότι το συμβόλαιό του τελείωσε στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2013-2014. Κατά συνέπεια μπορεί να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του.


Η Τίγκρες έχει διαφορετική άποψη. Ισχυρίζεται ότι ο παίκτης έχει συμβόλαιο μαζί της. Αυτός είναι και ο λόγος της δικαστικής διαμάχης. Ο Άλαν είναι ευτυχισμένος με την απόφαση που πήρε.  

Έχει εδραιώσει τη θέση του και τον βλέπω ήρεμο και διατεθειμένο να αντιμετωπίσει ότι προκύψει", τόνισε χαρακτηριστικά σε συνέντευξη του ο Χάιμε Καστίγιο, εκπρόσωπος του Πουλίδο.

Το θέμα για τον Ολυμπιακό είναι να προλάβει ο Πουλίδο τις ημερομηνίες και να δηλωθεί στην λίστα του Champions League. Ίσως αυτό συμβεί με έκδοση προσωρινής άδειας στον ποδοσφαιριστή, μέχρι να βγει η τελική απόφαση στην υπόθεση.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ