2014-08-25 17:39:08
Φωτογραφία για Στα εγκαίνια της «11ης Γιορτής Βιοκαλλιεργητών και Μελισσοκόμων - Αναζητώντας τις χαμένες γεύσεις» βρέθηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης
Διαβάστε την ανακοίνωση:

"Την Παρασκευή, 22/08/2014, ο Βουλευτής Έβρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Μαρίνος Ουζουνίδης, παρευρέθηκε... στα εγκαίνια της «11ης Γιορτής Βιοκαλλιεργητών και Μελισσοκόμων - Αναζητώντας τις χαμένες γεύσεις», που διοργάνωσαν οι βιοκαλλιεργητές και οι μελισσοκόμοι του Έβρου στην πλατεία του Φάρου Αλεξανδρούπολης. Η διοργάνωση περιελάμβανε έκθεση βιολογικών γεωργικών προϊόντων και προϊόντων της μέλισσας και στόχο είχε την ανάδειξη των εξαιρετικών αγαθών της περιοχής. Στο χαιρετισμό που απηύθυνε, δήλωσε κοντά στους βιοκαλλιεργητές και μελισσοκόμους για ότι χρειαστούν, ειδικά στην γραφειοκρατική διαδικασία που τους ταλαιπωρεί αλλά καλά κρατεί ακόμα και σήμερα.

Το πρωί της επόμενης ημέρας, ενόψει του εορτασμού της Απόδοσης της Θεομητορικής Εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, ο κ. Ουζουνίδης παρέστη στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στην οποία χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ.κ. Άνθιμος στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή της «Παναγίας του Έβρου» στη Μάκρη Αλεξανδρούπολης.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, παρευρέθηκε στο 23ο Αντάμωμα Σαρακατσαναίων στον παραδοσιακό οικισμό της Λεπτοκαρυάς Αισύμης όπου ο σύλλογος Σαρακατσαναίων του νομού Έβρου διοργάνωσε σαρακατσάνικο γλέντι με χορευτικά συγκροτήματα και διάφορες αναπαραστάσεις εθίμων."
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ