2014-08-25 18:30:05
Φωτογραφία για ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΧΟΥΝΤΕΛΑAΡ Ο ΑΦΕΛΑΪ! (ΡΗΟΤΟ)
Η απόκτηση του Ιμπραΐμ Αφελάι από τον Ολυμπιακό, είναι λογικό να έχει κάνει τον γύρο όλου του ποδοσφαιρικού κόσμου, αφού ο παίκτης του Θρύλου είναι πολύ γνωστός και εξαιρετικός ποδοσφαιριστής.

Μάλιστα, η ολλανδική ιστοσελίδα «sport1.nl» κάνει μια αναφορά στα μεγαλύτερα ονόματα ποδοσφαιριστών της πατρίδας τους που αγωνίζονται σε ξένα πρωταθλήματα και πρωταγωνιστούν, με αφορμή τις επιδόσεις τους το Σαββατοκύριακο που πέρασε.

Στην πρώτη θέση βρίσκεται ο αστέρας της Μπάγερν Μονάχου, Άριεν Ρόμπεν, ο οποίος έχει βαθμολογηθεί από την ιστοσελίδα με τέσσερα αστέρια, με τα πέντε να είναι το άριστο.

Στην δεύτερη θέση, είναι ο παίκτης του Ολυμπιακού, ο οποίος έχει πάρει τρία αστέρια, αποδεικνύοντας σε πόσο μεγάλη εκτίμηση βρίσκεται από τους Ολλανδούς, χάρη στις εξαιρετικές ποδοσφαιρικές του ικανότητες, αλλά και το γκολ που σημείωσε κόντρα στη Νίκη Βόλου.

Μάλιστα, ο Αφελάι βρίσκεται πάνω και από τον Κλας Γιαν Χούντελααρ, που αποτελεί έναν από τους καλύτερους επιθετικούς και γενικότερα ποδοσφαιριστές στην Ολλανδία!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ