2014-08-25 18:18:02
Φωτογραφία για ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE H NOVA!
Εβδομάδα play offs Champions League και η Nova ανακοίνωσε τις μεταδόσεις των επαναληπτικών.

Οι επαναληπτικοί θα μεταδοθούν σε απ’ ευθείας μετάδοση αλλά και σε παράλληλη μετάδοση μέσω της εκπομπής «Champions Live!

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της Nova :

«Όμορφη μέρα» με Champions League στα κανάλια Novasports!

Οι επαναληπτικοί αγώνες των play offs, την Τρίτη 26 και την Τετάρτη 27 Αυγούστου

Οι κρίσιμες ρεβάνς, που θα κρίνουν ποιες ομάδες θα συμμετέχουν στους ομίλους του Champions League, είναι στα κανάλια Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση, την Τρίτη 26 και την Τετάρτη 27 Αυγούστου, τους επαναληπτικούς αγώνες των Play offs της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Την Τρίτη 26 Αυγούστου, το ενδιαφέρον στρέφεται στον αγώνα του ΑΠΟΕΛ κόντρα στην Άαλμποργκ, με την κυπριακή ομάδα να έχει το αβαντάζ για πρόκριση στους ομίλους του Champions League, μετά το 1-1 στη Δανία
. Στο «Ντραγκάο» η Πόρτο θα υποδεχτεί τη Λιλ, έχοντας προβάδισμα έπειτα από την εκτός έδρας νίκη με 1-0, ενώ στη Ρωσία, η Ζενίτ θα αντιμετωπίσει τη Σταντάρ Λιέγης με το προβάδισμα του 1-0 από το Βέλγιο. Στη Γλασκώβη, Σέλτικ και Μάριμπορ έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς (1-1 το πρώτο παιχνίδι στη Σλοβενία), ενώ η ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ θα υποδεχτεί την Σλόβαν Μπρατισλάβας με όλα τα προγνωστικά να είναι ανοιχτά (1-1 ο πρώτος αγώνας).

Την επόμενη ημέρα, Τετάρτη 27 Αυγούστου, από το πρόγραμμα δεσπόζει η αναμέτρηση Άρσεναλ – Μπεσίκτας, με τους κανονιέρηδες να έχουν το αβαντάζ έπειτα από το 0-0 στη Τουρκία. Στα άλλα παιχνίδια, η Λεβερκούζεν θα αντιμετωπίσει την Κοπεγχάγη, έχοντας προβάδισμα μετά τη νίκη με σκορ 3-2 από την πρώτη αναμέτρηση, ενώ η Μάλμε θα υποδεχτεί τη Σάλτσμπουργκ, με τους Αυστριακούς να έχουν ισχνό προβάδισμα με 2-1. Τέλος, η Λουντογκόρετς καλείται να ανατρέψει το 1-0 της ήττας της στο Βουκουρέστι από τη Στεάουα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των καναλιών Novasports περιλαμβάνει τις εξής μεταδόσεις:

Τρίτη 26 Αυγούστου

19:00 Ζενίτ – Σταντάρ Λιέγης, Novasports 2 και Novasports 2 HD σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου

21:45 Πόρτο - Λιλ, Novasports 1 και Novasports 1 HD σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και live audio από την Web TV του Novasports.gr

21:45 ΑΠΟΕΛ - Άαλμποργκ, Novasports 2 και Novasports 2 HD σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου και live audio από την Web TV του Novasports.gr

21:45 Σέλτικ - Μάριμπορ, Novasports 3 σε περιγραφή του Μιχάλη Κατσαφάδου

21:45 ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ – Σλόβαν Μπρατισλάβας, Novasports 7 σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη

Τετάρτη 27 Αυγούστου

21:45 Λεβερκούζεν – Κοπεγχάγη, Novasports 1 και Novasports 1 HD σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου

21:45 Άρσεναλ - Μπεσίκτας, Novasports 2 και Novasports 2 HD σε περιγραφή του Μιχάλη Κατσαφάδου και live audio από την Web TV του Novasports.gr

21:45 Μάλμε - Σάλτσμπουργκ, Novasports 3 σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα

21:45 Λουντογκόρετς - Στεάουα, Novasports 7 σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου

Ο αγώνας Αθλέτικ Μπιλμπάο - Νάπολι θα μεταδοθεί μόνο σε μαγνητοσκόπηση την Παρασκευή 29 Αυγούστου στις 22:00 από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD σε περιγραφή του Τάκη Κουλουμπή.

Η εκπομπή «Champions Live! Λεπτό προς Λεπτό» με την Λίλα Κουντουριώτη, θα προβληθεί και τις δύο ημέρες από το Novasports 4 στις 21:35 έως και το τέλος των αγώνων. Αμέσως μετά το τέλος των αναμετρήσεων, οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν άμεσα και έγκαιρα όλα τα στιγμιότυπα στην εκπομπή «Champions Live» από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD με τον Αντώνη Καρπετόπουλο και τον Γιώργο Λιώρη αλλά και το σχόλιο για τους αγώνες από την έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα των αθλητικών καναλιών της Nova.

Novasports. Όλα για την ομάδα σου!».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ