2014-08-26 09:36:54
Φωτογραφία για ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ
Όλα τα ανοιχτά κυβερνητικά θέματα, που θα πρέπει να διευθετηθούν μέσα στο επόμενο διάστημα, αναμένεται να τεθούν επί τάπητος στη σημερινή συνάντηση του πρωθυπουργού Αντ. Σαμαρά με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Ευ. Βενιζέλο, στο Μέγαρο Μαξίμου. Ειδικότερα, στη σύσκεψη θα συζητηθούν οι αλλαγές στον ΕΝΦΙΑ, η προετοιμασία για τη συνάντηση με την τρόικα στο Παρίσι, καθώς επίσης και η προετοιμασία για το Κυβερνητικό Συμβούλιο Απασχόλησης που έχει προγραμματιστεί να συνεδριάσει την 1η Σεπτεμβρίου.

Χθες, εν όψει της συνάντησης με τον Πρωθυπουργό, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευ. Βενιζέλος είχε συσκέψεις με στελέχη του κόμματος που θα συνοδεύσουν την κυβερνητική αποστολή στο Παρίσι, αλλά και στελέχη οι αρμοδιότητες των οποίων άπτονται των θεμάτων που θα συζητηθούν με την τρόικα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η συζήτηση περιστράφηκε κυρίως γύρω από τις αλλαγές στον ΕΝΦΙΑ, ενώ συζητήθηκαν η ρύθμιση για τα «κόκκινα» δάνεια, η επικείμενη συνάντηση με την τρόικα και οι φοροαπαλλαγές τις οποίες προγραμματίζει η κυβέρνηση.

Παράλληλα ο κ. Βενιζέλος ενημερώθηκε για τη συνάντηση που είχε η αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ την περασμένη Παρασκευή με τον υπουργό Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη αναφορικά με τις αλλαγές στον ΕΝΦΙΑ και για τη συνάντηση του κλιμακίου του κόμματος με τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα, για το θέμα των «κόκκινων» δανείων.

ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ