2014-08-26 09:52:38
Φωτογραφία για Επαρχία Καλαβρύτων: Δώρον-άδωρον οι διορισμοί δύο γιατρών
Έντονη είναι η αντίδραση κατοίκων της επαρχίας Καλαβρύτων από την πρόσφατη ανακοίνωση εκ μέρους του υπουργείου Υγείας για την τοποθέτηση δύο ιατρών στα περιφερειακά ιατρεία Μανεσίου και Δάφνης. Και τούτο γιατί η κίνηση αυτή αποτελεί σταγόνα στον ωκεανό των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι υγειονομικές μονάδες της περιοχής.

Μάλιστα συμπολίτες που επικοινώνησαν με το thebest υποστηρίζουν ότι η ενέργεια αυτή είναι «καθαρή κοροϊδία» αφού όπως υπογραμμίζουν οι γιατροί αυτοί είναι αγροτικοί και όχι γενικοί γιατροί ενώ ο ένας εκ των δύο ήδη υπηρετεί και απλώς θα πάει σε άλλο ιατρείο!

Όπως αναφέρουν οι συμπολίτες το υπουργείο Υγείας είναι απλά θεατής ενός επαναλαμβανόμενου έργου ελλείψεων και προβλημάτων.

Χαρακτηριστικά αναφέρουν το παράδειγμα του Κέντρου Υγείας Κλειτορίας όπου, σύμφωνα πάντα με τους κατοίκους, υπάρχει σοβαρότατη έλλειψη ειδικευόμενων ιατρών, καθώς ουσιαστικά υπάρχει μόνο ένας ο οποίος μάλιστα κάποιες φορές απουσιάζει με αποτέλεσμα να υπάρχουν μέρες που δεν υπάρχει ειδικευόμενος ιατρός.

«Αυτά είναι τα τραγικά για την υγειονομική κάλυψη της περιοχής και μαζί με το πρόβλημα των ασθενοφόρων κάνουν την κατάσταση έκρυθμη», αναφέρει στο thebest.gr ένας εκ των συμπολιτών.
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ