2014-08-26 23:27:12
Φωτογραφία για Άννα Μπουσδούκου μιλάει πρώτη φορά για την Πόπη Τσαπανίδου...
Η Άννα Μπουσδούκου μιλώντας στο περιοδικό Τηλέραμα απάντησε για το πως ένιωσε όταν κλήθηκε να αναλάβει την εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου «Κανένας δεν μου ζήτησε ποτέ να μπω στα παπούτσια κανενός, κάτι που έτσι κι αλλιώς ούτε εγώ θα έκανα, γιατί θα ήταν αφελές, άτοπο και χαζό, από τη στιγμή μάλιστα που η κυρία Τσαπανίδου είναι μοναδική.

Επομένως δεν μπήκα καν σε αυτήν τη διαδικασία. Για να είμαι πιο σαφής, ίσως ακολούθησα κάποια βήματα, από κει και πέρα όμως κάθε άνθρωπος σε αυτήν τη δουλειά διαθέτει τη δική του προσωπικότητα, γι” αυτό και καλείται κάθε φορά να κάνει τη διαφορά και να δώσει το δικό του ξεχωριστό στίγμα. Εάν ήμασταν όλοι ίδιοι, θα είχε κανένα νόημα ο ανταγωνισμός;

Νομίζω πως απλώς δεν θα υπήρχε και θα κυριαρχούσε μια απολύτως βαρετή ομοιομορφία», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για την δήλωση που έκανε ο Καλημέρης ότι πήρε «ΣΚΑΙ τώρα» και το απογείωσε, απάντησε: «Με τιμά. Γιατί προέρχεται από έναν άνθρωπο που διαθέτει πείρα και κριτήριο. Επιπλέον, το γεγονός πως δεν με ξέρει και δεν τον ξέρω, δεν γνωριζόμαστε προσωπικά, κάνει τη συγκεκριμένη δήλωση ακόμα πιο καθαρή και τον ευχαριστώ θερμά γι” αυτήν. Πρόκειται για κάτι που αυξάνει ακόμα πιο πολύ το αίσθημα ευθύνης που ήδη έχω».
πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ