2014-08-27 04:56:11
Φωτογραφία για Συγκινητικό βίντεο: Πιλότος κάνει πρόταση γάμου στα 38.000 πόδια! [video]
Σε μια πτήση των τουρκικών αερογραμμών από την πόλη Βαν προς την Κωνσταντινούπολη οι επιβάτες άκουσαν τον πιλότο να τους αναγγέλει κάτι έκτακτο. Όλοι σκέφθηκαν ότι θα πρόκειται για αναταράξεις ή το χειρότερο, για κάποιο τεχνικό πρόβλημα, όμως έπεσαν έξω Ο Τούρκος πιλότος Ali Kuzεy εκτελούσε δρομολόγιο των τουρκικών αερογραμμών από τη Βαν προς την Κωνσταντινούπολη το απόγευμα της Δευτέρας, όταν πήρε το μικρόφωνο και άρχισε να μιλά στους επιβάτες. Όλοι νόμισαν ότι επρόκειτο να τους ανακοινώσει αναταράξεις ή ακόμα χειρότερα, κάποιο τεχνικό πρόβλημα.

Ο πιλότος αφού είπε στους επιβάτες ότι θα βρίσκονται στο αεροδρόμιο «Ατατούρκ» της Κωνσταντινούπολης στις 19:20 χωρίς καθυστερήσεις, τους ζήτησε να μοιραστούν μαζί του μια προσωπική στιγμή. Ο Ali Kuzey ανέφερε από το μικρόφωνο: «Είστε μάρτυρες σε μια συγκινητική στιγμή, αγαπητοί επιβάτες. Μπροστά στα σύννεφα, στα πουλιά και στον ουρανό, θέλω να ρωτήσω τη Hazel Çağın Gürleyen, η οποία ταξιδεύει μαζί σας, αν θέλει να περάσει κάθε δευτερόλεπτο της ζωής της μαζί μου».

Η σύντροφος του πιλότου βρισκόταν ανάμεσα στους επιβάτες και έτρεξε προς το μέρος του να τον αγκαλιάσει, όταν εκείνος βγήκε από το κόπκιτ, αμέσως μετά την πρόταση γάμου που της έκανε. Η κοπέλα είπε το «ναι» στον σύντροφό της, ενώ όλοι οι επιβάτες χειροκροτούσαν το ζευγάρι!
πηγή Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ