2014-08-27 11:56:11
Φωτογραφία για Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του πρώτου Αιρετού Περιφερειακού Συμβουλίου
Ένας ιστορικός κύκλος για την Τοπική Αυτοδιοίκηση έκλεισε σήμερα με την ολοκλήρωση των εργασιών του πρώτου Αιρετού Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός, ο οποίος δεν κατάφερε να παραστεί στη Συνεδρίαση λόγω του προβλήματος που έχει ανακύψει με την καταβολή της μισθοδοσίας των εργαζομένων του Δήμου Φυλής και έχει εξελιχθεί σε μείζον θέμα, με επιστολή που απηύθυνε στο Σώμα, ευχαρίστησε από καρδιάς τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου για τη συνεργασία που είχαν όλο αυτό το χρονικό διάστημα, στο οποίο, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «Η προσπάθεια αυτή δεν θα είχε αποδώσει καρπούς, εάν δεν υπήρχε συλλογική προσπάθεια και συνεργασία ανάμεσα σε όλα τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Καταφέραμε όλοι μαζί στις 141 συνεδριάσεις και 1.563 αποφάσεις που λάβαμε, σε μια κρίσιμη και οριακή περίοδο για τη χώρα, να επιτελέσουμε ένα σπουδαίο έργο.

Με σύνθεση των απόψεων, με σεβασμό στη διαφορετική γνώμη, με διαφάνεια και αποτελεσματικότητα, ώστε η Αττική μας και οι πολίτες της να αποκτήσουν την ποιότητα ζωής που τους αξίζουν.


Θέλω, λοιπόν, από καρδιάς να σας ευχαριστήσω για τη συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το χρονικό διάστημα, στο οποίο αποδείξαμε ότι η Αυτοδιοίκηση είναι ο μοναδικός, αξιόπιστος συνεκτικός ιστός για την κοινωνία και τους πολίτες που δοκιμάζονται».

Κλείνοντας την επιστολή του ο κ. Σγουρός, αφού επεσήμανε ότι στο διαδικτυακό τόπο της Περιφέρειας Αττικής είναι αναρτημένος ο πλήρης απολογισμός της θητείας τους το χρονικό διάστημα 1-1-2011 έως 31-8-2014, ευχήθηκε το έργο αυτό να συνεχιστεί, να ολοκληρωθεί και να μπορέσει η Αττική να αποκτήσει τις υποδομές και την ποιότητα ζωής που της αξίζει και που ανταποκρίνεται στην ιστορία της.

Από την πλευρά τους οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Αττικής εξέφραασαν τις ευχαριστίες τους προς τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρό αλλά και προς το Σώμα για την αποτελεσματική συνεργασία που είχαν καθ’ όλη τη διάρκεια της πρώτης θητείας της Αιρετής Περιφέρειας. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ