2014-08-27 13:30:49
Φωτογραφία για Πράσινο φως για τη μεταφορά των εγκαυματιών που λούστηκαν με ποτάσα
Σε κρίσιμη κατάσταση, διασωληνωμένοι και σε καταστολή, νοσηλεύονται στις ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ και του Βενιζελείου οι τέσσερις που... τραυματίστηκαν σοβαρά, χθες, στο Οινοποιείο της ΕΑΣΗ στην Αυγενική, όταν λάστιχο "έσκασε" και τους "έλουσε" με καυστική ποτάσα.

Σοβαρότερη όλων κρίνεται η κατάσταση του 38χρονου που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Βενιζέλειου νοσοκομείου, έχοντας υποστεί χημικά εγκαύματα της τάξης του 40-45% σε όλο το σώμα του.

Κρίσιμη θεωρείται η κατάσταση του 41χρονου που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ με πολλαπλά εγκαύματα σε όλο του το σώμα, ενώ ο 46χρονος του οποίου η κατάσταση ήταν σοβαρή, αποσωληνώθηκε αλλά παραμένει στη ΜΕΘ.

Πιο ελαφριά εγκαύματα από όλους έχει υποστεί ο 31χρονος που φέρει επίσης εγκαύματα αλλά της τάξης του 30%, σε όλη την επιφάνεια του σώματος.

Από την αρχή, τα νοσοκομεία ήταν σε ετοιμότητα, ώστε, εφόσον χρειαστεί, κάποιος ή κάποιοι να μεταφερθούν σε Ειδική Μονάδα Εγκαυμάτων στην Αθήνα. Σύμφωνα με την υποδιοικήτρια του ΠΑΓΝΗ, κ. Ελένη Μπορμπουδάκη, δόθηκε το "πράσινο φως" και αναζητούνται πλέον κρεβάτια για τη μεταφορά των εγκαυματιών.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ