2014-08-27 16:46:28
Φωτογραφία για ΕΣΕΕ: ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ
Σύμπτωση απόψεων σε αρκετά ζητήματα έχουν ο ΣΥΡΙΖΑ και η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ), όπως διαπιστώθηκε στη σημερινή συνάντηση του προέδρου της ΕΣΕΕ Β. Κορκίδη, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλ. Τσίπρα. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΣΕΕ ο κ. Κορκίδης ανέπτυξε στον κ. Τσίπρα, τα προβλήματα των εμπόρων και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, δίνοντας έμφαση στα ζητήματα των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Δημόσιο και τον ΟΑΕΕ, της υπερφορολόγησης, των «κόκκινων δανείων», της χρηματοδότησης και της ρευστότητας των επιχειρήσεων. Παράλληλα ο κ. Κορκίδης τόνισε ότι οι μικρομεσαίοι έμποροι «βλέπουν» συνεχώς τις υποχρεώσεις τους να αυξάνονται, ενώ παρουσίασε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ τις θέσεις και τις προτάσεις της ΕΣΣΕ. Επίσης διευκρίνισε ότι η ΕΣΕΕ είναι υπέρ της επαναφοράς του κατώτατου μισθού στο επίπεδο των 751 ευρώ, υπενθυμίζοντας ότι ανάλογη πρόταση είχε καταθέσει, προ διετίας και η Συνομοσπονδία.

Επιπρόσθετα ο πρόεδρος της ΕΣΕΕΕ ζήτησε από τον κ. Τσίπρα την υποστήριξή του στο εγχείρημα του ορισμού, νομοθέτησης και προστασίας της εντός κρίσης μικρομεσαίας υπερχρεωμένης επιχείρησης.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, δεσμεύθηκε για την προώθηση των αιτημάτων του ελληνικού εμπορίου, μέσω της ένταξής τους στις προγραμματικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ.

ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ