2014-08-27 17:42:08
Φωτογραφία για Πάτρα: Χειροπέδες σε 4 άτομα για κλοπή αντικειμένων 10.000 ευρώ από εργοτάξιο στο Ρίο
Συνελήφθησαν, προχθές (25-8-2014), το μεσημέρι, στο Ρίο, από Αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης Πατρών, τέσσερις ημεδαποί, ηλικίας 66,34,31 και 25 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπής κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, προχθές (25-8-2014) το μεσημέρι, οι τέσσερις δράστες, ενεργώντας από κοινού, μετέβησαν με φορτηγό όχημα σε εργοτάξιο εταιρείας, στο Ρίο, όπου αφαίρεσαν μεταλλικά αντικείμενα και εξαρτήματα οικοδομών συνολικής αξίας 10.000 ευρώ περίπου.

Οι δράστες έγιναν αντιληπτοί τη στιγμή που φόρτωναν το φορτηγό από υπάλληλους της εταιρείας, οι οποίοι ενημέρωσαν την αστυνομία. Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης Πατρών μετέβησαν άμεσα στο εργοτάξιο και συνέλαβαν τους δράστες επ αυτοφώρω.

Το όχημα των δραστών κατασχέθηκε ως μέσο διάπραξης αδικήματος, όπως και δύο φιάλες προπανίου και οξυγόνου που χρησιμοποιούνται για τον τεμαχισμό των μεταλλικών αντικειμένων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, ενώ τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στον υπεύθυνο της εταιρείας.

Το προανακριτικό έργο ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ