2014-08-27 17:27:51
Φωτογραφία για Αμαλιάδα: Τύχη βουνό για οδηγό του Δήμου
Τύχη «βουνό» είχε χθες ένας οδηγός του δήμου Ήλιδας όταν το φορτηγό που οδηγούσε και κατευθύνονταν στον σκουπιδότοπο Κονιδεϊκων για να αδειάσει χώμα, εξετράπη της πορείας και στην συνέχεια ανετράπη στην στροφή του δρόμου.

Το περιστατικό σημειώθηκε χθες στη 1 περίπου το μεσημέρι. Ο οδηγός είχε παραλάβει χώμα από ένα σημείο της Αμαλιάδας, όπου γίνονταν εργασίες από την Υπηρεσία Ύδρευσης και ξεκίνησε με το βαρύ όχημα για τον σκουπιδότοπο.

Στην διαδρομή και στην μεγάλη στροφή, που υπάρχει σε ένα σημείο, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του φορτηγού, το οποίο άρχισε να βγαίνει από τον δρόμο και αφού διένυσε 40 μέτρα χωρίς ο οδηγός να μπορεί να το επαναφέρει, ανετράπη στο πλάι του δρόμου.

Ευτυχώς, κατά την ανατροπή, ο οδηγός παρέμεινε μέσα στην καμπίνα του οχήματος, γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα μπορούσε να είχε καταπλακωθεί. Στο σημείο μετά από λίγη ώρα έφτασαν αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Αμαλιάδας, ενώ ασθενοφόρο μετέφερε το υπάλληλο του δήμου στο νοσοκομείο.


Αφού υπεβλήθη σε εξετάσεις, διαπιστώθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι δεν έφερε τραύματα στο κεφάλι, αλλά είχε υποστεί τρία κατάγματα στο αριστερό του χέρι. Το απόγευμα επρόκειτο να μεταφερθεί στο ΚΑΤ, ώστε να αντιμετωπιστεί εξειδικευμένα ο τραυματισμός του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο οδηγός φέρεται να είπε ότι πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά του ένα σκυλί και αιφνιδιασμένος στην προσπάθεια του να το αποφύγει, συνέβη το ατύχημα.

Πηγή: Εφημερίδα Πρωινή
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ